Gl Ryvej 12, Adslev, 8362 Hørning

163 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Friis og Moltke villa, med stort erhvervslokale på hele 591 kvm. (kan også købes privat)


Skøn udsigt til marker og det smukke landskab

Tilbage i 1968 sad arkitekterne Friis og Moltke og slog streger på et stykke papir, og frem kom denne moderne villa og lagerbygning i Adslev, kun ca. 3 km. fra Hørning. 
Du har altså her som køber, muligheden for at kombinere privat og erhvervsliv på en og samme adresse, hvilket for mange er yderst attraktivt. Det kunne f.eks. være webshop, vinhandel eller noget helt tredje. Man kan købe ejendommen som en privatbolig og fratrække evt. udgifter til erhverv. Kan købes som ren erhverv, blandet bolig/erhverv eller ren privat til den kunde som f.eks. har en pladskrævende hobby. Her er i dag 163 kvm bolig, og hele kvm 336 værksted/lager med en kælder på 255 kvm - altså samlet 591 kvm lagerplads.
Tilmed ligger ejendommen i smukke omgivelser med fredet landskab lige uden for døren i den idylliske landsby Adslev. Byen har et stærkt sammenhold og en aktiv beboerforening aktiviteter i form af bl.a. fællesspisning, udflugter, øl- og vinsmagning, Skt. Hans.
Sælger har de seneste 16 år beboet ejendommen og brugt stedet både som bolig og værksted. Sælger har brugt erhvervsarealern til at drive snedkervirksomhed. 
Boligdelen byder velkommen i en god og rummelig entre, hvorfra man kommer ind i gangen. Herfra kommer man til soveværelset med tilhørende badeværelse. 
Stuen er flot og indbydende og sælger har selv fremstillet diverse møbler og den smukke trappe der fører op til køkkenet. I køkkenet strømmer lyset ind, og også her har sælger selv været i gang. Køkkenet er fremstillet på adressen og snedkerkøkkenet tager sig sublimt ud. Der er god plads til både spisebordet og kontoret. Fra køkkenet er der adgang til bryggerset, hvorfra man også når husets to værelser samt badeværelse. Det sidste værelse fører ligeledes en til værkstedet, således man kan komme tørskoet derud.
Lager/værkstedsdelen er et stort rum - isoleret og opvarmet. 
Under værkstedet er der en stor kælder på hele 255 kvm, med god højde og endnu mere plads til opbevaring. Man har også mulighed for at leje hele eller dele af lageret ud, eller man kan ombygge lageret så stedet kan tjene som hjem for flere familier. 

home byder velkommen til at sted med mange muligheder, kun du sætter grænserne. Vi glæder os til at invitere dig med indenfor! 
4Antal rum
1971Ombygget
2Antal toiletter
1984 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.057 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,852 / 20.500 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Hørning

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86922222

86922222