Gl Novrupvej 15, 6705 Esbjerg Ø

96 m2 villa

Kontant 998.000 kr.

HÅNDVÆRKERTILBUD - SÆT DIT EGET PRÆG, OG SKAB DRØMMEBOLIGEN


CHARMERENDE BYHUS MED MASSER AF MULIGHEDER, 182 ETAGEMETER

På stille vej i hyggeligt kvarter udbydes denne Rødstens ejendom fra 1929. Huset er tilbygget, og indretningen giver en unik mulighed for at skabe en teenager afdeling helt for sig selv. Der vil faktisk kunne skabes en helt separat "lejlighed" i den ene ende. Så det vil også være en mulighed at lave den til en "dele bolig".
Området er et klassisk og meget hyggeligt villakvarter, og der er et fint mix af både unge og ældre i området. Det er en del af det gamle Esbjerg. og der ligger mange forskellige artet huse i området, hvilket giver gaderne lidt liv, og man fornemmer hyggen og at der er plads til alle. her bor man også tæt ved indkøb, skole, og alle midtbyens faciliteter
Huset er løbende holdt vedlige, og giver samtidig den nye ejer mulighed for at sætte sit eget præg, og få det som man drømmer om.
Huset indeholder: Præsentabel entre med plads til overtøjet. Pænt hvidt køkken i åben forbindelse til alrum. Køkkenet er med hvide fronter, og arbejdsvenligt indrettet. I alrummet er der plads til spisebord. 2 hyggelige stue med plads til både langbordet, og Tv stue.
I tilbygningerne er der lavet 2 badeværelser, praktisk bryggers med opbevaringsplads, og mulighed for vaskemaskine/tørretumbler. Der er 2 disponible rum som er perfekt som teenager eller hobbyrum. toilet. Det er også hernede man kan opdele huset i "2 enheder" hvis det ønskes.
1. salen indeholder 3 gode værelser.
Tilhørende til huset er en skøn sol vendt have med masser af muligheder for at nyde solen gennem hele dagen, og de hyggelige danske sommeraftener. Garage
Kontakt home på 75137011, så er vi klar med en fremvisning

1929
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
395 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.734 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,229 / 4.867 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011