Gl Kongevej 20, Grønbæk, 8643 Ans By

187 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Ejendom i landlige omgivelser på stor grund, her er fred og ro!


Villa med god indretning samt integreret garage og værksted


ET HJEM TIL NATURENTUSIASTERNE
Denne rødstensvilla i et plan ligger i naturskønne omgivelser på Gl Kongevej 20 mellem Ans og Fårvang. Det er et etplanshus fra 1979 på 187 m2, som står på en grund på hele 3.583 m2, hvilket gør stedet oplagt til børnefamilien, da det ligger væk fra vejen i trygge omgivelser og med en stor græsplæne til børneleg. Her er der tale om et hus til jer, der virkelig sætter pris på ro og smuk natur.

PRAKTISK PLANLØSNING TIL FAMILIEN
Huset har en god ruminddeling, hvor det rummelige køkken er med et pænt flisegulv, der går igen i flere af husets rum. Der er også en stor stue med lyse trælofter, matchende gulve og franske døre ind til et af husets fire værelser. Dertil kommer to badeværelser i hver sin ende af huset, hvilket tilsammen med værelserne placering giver god mulighed for at indrette børne- og forældreafdeling. Der er også et bryggers med vaskefaciliteter og håndvask, hvor hverdagens pligter nemt klares.

STORT UDENDØRSAREAL TÆT PÅ ANS
Huset ligger fredeligt for enden af en privat indkørsel, og takket være placeringen et stykke væk fra vejen er der en ugeneret og stille atmosfære på grunden. Haven er virkelig indbydende, og der er god plads til udendørsaktiviteter samt afslapning på den delvist overdækkede terrasse, som er afskærmet af en halvmur. På siden af huset er der desuden en integreret garage med tilhørende skur og plads til for eksempel opbevaring eller værksted. Derudover ligger adressen i et flot område tæt på Allinggård Skov, Alling Sø og Tange Sø, og omkring fem kilometer væk kommer I til Ans, hvor I finder indkøb, Ans Skole, det lokale lægehus og Børnehuset Ans samt fine idrætsfaciliteter og et kulturcenter.

5Antal rum
1979Byggeår
2Antal toiletter
3583 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.130 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,681 / 6.908 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088