Gl. Engvej 13, Langkastrup, 8960 Randers SØ

141 m2 villa

Kontant 1.498.000 kr.

LANGKASTRUP - NATURSKØNT BELIGGENDE KUN FÅ MINUTTERS KØRSEL FRA ASSENTOFT


MODERNISERET VILLA MED STOR DOBBELT GARAGE OG SKØN HAVE MED GOD PLADS

Langkastrup er en lille og hyggelig landsby beliggende i naturskønne omgivelser, og med nem adgang til det atmosfære fyldte miljø omkring fjorden, så kom og se denne dejlige ejendom.

Som en af de nærmeste naboer, finder du Floes Skov - et skønt sted, hvis du elsker at gå eller løbe en tur, det er selvfølgelig også muligt, at køre MTB eller ride en tur i de smukke omgivelser.

Selve byen er ikke stor, men det smukke forsamlingshus har været samlingspunkt for hele byen siden 1895, og de ordnede forhold gør, at der holdes mange arrangementer. 

Den nærmeste større by er Assentoft, som man nemt når via den gamle grus/landevej, som forbinder Langkastrup og Assentoft. I Assentoft finder man alt - super gode indkøbsmuligheder, skole til 9. klasse, børnehaver og vuggestuer. Stort sportsanlæg med 2 haller og næsten alle former for sport.

E45 og Randers by når du på ingen tid - enten du tager den nye omfartsvej - eller den direkte vej til Randers.

Haven er lukket og dejlig stor - et sandt eldorado for legesyge børn og voksne - busker, træer, græsplæne og en skøn overdækket terrasse. Foran villaen ligger den dobbelte garage med udhus.

Villaen er velholdt og er bl.a. med nyere køkken og badeværelse samt gæstetoilet.

VILLAEN INDEHOLDER:

Fantastisk og rummeligt bryggers, du vil elske, hvis der er børn i familien. Her er hvide elementer, vaskeri og god gulvplads. Køkkenet er smagfuldt indrettet og er bl.a. med en dejlig stor bordø med siddepladser, hvide elementer og 2 gode vinduer med masser af lysindfald. De 4 værelser er rigtig gode og rummelige, og et er bl.a. med udgang til haven og andre har skabe. Pænt gæstetoilet og dejlig stor stue med brændeovn samt udgang til den skønne overdækkede terrasse, hvorfra du kan ligge og nyde kigget ud i den flotte have. Badeværelset er også af nyere dato og fremtræder med stort skabsmiljø samt bruseniche - et stilfuldt badeværelse med gulvvarme.

4Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
1252 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.842 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

undefined / undefined

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020