Gimlevej 46, Uhrhøj, 7100 Vejle

223 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Arkitekttegnet villa med smuk panoramaudsigt


Beliggende i yderst attraktivt område

På Gimlevej 46 går alt op i en højere enhed. Her er både de mindste detaljer og de store, brede linjer tænkt fuldstændigt igennem – det her er en helt ny villa opført i en smuk changerende Petersen Tegl, hvor rummelighed, stille og dog imponerende, kvalitetsbetonet arkitektur råder.
Beliggende i populære Uhrhøj kommer man til et smukt område med kuperet terræn med diversitet i arkitekturen, og på en stikvej skal I vænne jer til at trille ind ad en stor indkørsel. Her er plads til mindst seks-syv biler på grunden, så der er plads til selskab – og rigelig plads til jer: familien eller parret, der søger liebhavende fornemmelser.
Fra en dejlig ankomst åbner villaen sig op med intet mindre end 223 boligkvadratmeter. I bliver mødt af en skøn rumfornemmelse takket være naturligvis de mange kvadratmeter samt den generøse loftshøjde. Der er med andre ord lagt vægt på, at man skal kunne mærke, at man har plads. Størstedelen af dem er koncentreret i leverummene, hvor køkken, alrum og stue i særdeleshed er en oplevelse værd, hvor foldedørspartierne åbner til fuld panoramaudsigt over den indtagende naturkulisse. Inventaret – her kan JKE’s topmodeller bl.a. fremhæves – opleves som en integreret del af huset, og sammen med det flotte trappeforløb giver disse en tydelig rød tråd gennem boligen. Her venter jer endvidere gode værelser samt walk-in, badeværelser på begge etager, bryggers og hertil et pragtfuldt multirum i underetagen, hvorfra der ligeledes er udsigt at se frem til.
Der er adgang til udelivet fra begge plan, og der er alskens muligheder for at nyde udsigten, solen og naturen fra grunden. De udendørs opholdsarealer tæller både terrasse, balkon og gårdstemning, og alt sammen på en ejendom, hvor huset som det mest naturlige i hele verden er forenet i det skrånende terræn.
Uhrhøj er et område, der har været i en super udvikling, og det bryster sig af et godt renommé. Bydelen har stort set alt at tilbyde. Det tæller også en skole med et godt ry samt gode institutioner. Tag derfor gerne tiden til at få kendskab til området på en gå- eller køretur efter fremvisningen – vi glæder os til at byde jer velkommen.
6Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.069 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,394 / 27.958 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811