Gilbjergvej 15, Skodborg, 6630 Rødding

144 m2 villa

Kontant 398.000 kr.

Håndværker tilbud med plads til at sætte eget præg


Ejendom beliggende med naturen lige ved døren og langt til naboerne

På Gilbjergvej i Skodborg ligger denne charmerende ejendom med masser af plads til at sætte eget præg. Fremhæves skal bl.a. med et pænt køkken i åben forbindelse til stuen og et skønt lysindfald fra begge sider og ikke mindst kig til åbne marker lige meget hvilken retning man kigger.

Boligen er beliggende ca. 3 kilometer fra Skodborg by, hvor I både finde, skole, daginstitution og  indkøb, men her får I masser af privatliv da der er langt til nærmeste nabo.

Boligen er indrettet med stort bryggers, pænt badeværelse, soveværelse og mindre værelse/kontor, Fra bryggerset kommer man direkte ind i det åbne køkken med udgang til terrasse og haven. Køkkenet er i åben forbindelse med hyggelig stue, herfra spisestue og opbevaringsrum.

Derudover er der til ejendommen fyrrum/værksted samt ældre lade med gode muligheder for at udvide boligen på sigt. Haven er anlagt med græs og enkelte bede og er nem at holde.

Her kan I købe en charmerende ejendom, med gode muligheder, men vær forberedt på at smøge ærmerne op, måske det kan blive jeres næste drømmebolig.

Ring og bestil en fremvisning allerede idag.
4Antal rum
1984Ombygget
1282 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.062 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,371 / 1.885 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300