Gerdrupvej 6, 2665 Vallensbæk Strand

175 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

269 etagemeter præmieret arkitektur nær vandet


Imponerende ejendom i tre etager

På Gerdrupvej 6 venter jer en enestående boligoplevelse. Den store, stemningsfulde ejendom
blev af Vallensbæk Kommune, præmieret med en flot arkitektpris i 1980, og der er tale om et hjem, hvor der er lige så meget sjæl og charme, som der er plads.
I får tre veldisponerede etager: Kælder, stueplan og førstesal. Fra førstesalen er der tilmed et smukt kig til masterne på bådene i havnen.
Både inde og ude hersker en skøn atmosfære takket være velvalgte materialer og flot vedligeholdelse. I kan bl.a. glæde jer over de synlige bjælker i loftet, gedigne plankegulve, franske døre, sprossede vinduer og loft til kip på førstesalen.
Huset appellerer i den grad til den store familie, og I får nogle indretningsmuligheder udover det sædvanlige. Der er både værelser og store opholdsrum på førstesalen og i stueplan, og der er rig mulighed for at lave separate børne- og voksenafdelinger med plads og privatliv til hele familien. Kælderen rummer også et stort potentiale med plads til teenageliv, hobbyrum, træningsafdeling m.m.
Husets to store stuer gør det nemt at samle venner og familie til festivitas på adressen, og det rummelige køkken har god plads til fælles madlavning. Der er også mulighed for at åbne op mellem køkkenet og stuen for at skabe et storslået køkken/alrum.
Der er meget bekvemt både gæstetoilet og et stort badeværelse, ligesom I kan glæde jer over den præsentable entré, der byder flot velkommen til huset. Husets fyr er udskiftet i marts 2022 og er derfor sikret langt ud i fremtiden. Der er desuden og installeret en ny og moderne brændeovn i maj 2022. Udenfor venter jer en solrig have, og på den store, vestvendte terrasse kan I nyde solen og aftenlyset indtil de sene timer. Der er desuden både en carport og ekstra parkeringsplads, så det er nemt for gæster at parkere på matriklen. Beliggenheden har også sine åbenlyse fordele. I får en fantastisk beliggenhed på strandsiden, og der er tale om en ugeneret og fredfyldt beliggenhed i et attraktivt nabolag. I er en kort gåtur fra vandet, hvor den idylliske lystbådehavn og Strandparkens hvide sandstrand venter. Derudover er der kort vej til skole, gode indkøbsmuligheder og S-tog, ligesom der kun er 13 kilometer til hjertet af København, hvilket giver jer nem adgang til byens job og det pulserende storbyliv.
1910
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
985 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.757 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,563 / 23.944 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00