Gelsted Byvej 17, Gelsted, 5591 Gelsted

189 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Rummelig og charmerende villa i Gelsted


Bosæt jer tæt på hverdagens gøremålNu kan I blive de næste ejere af denne rummelige villa, der er placeret på en god adresse i Gelsted. Her overtager I nøglerne til en bolig på 264 etagemeter fordelt over en kælder, en stueetage og en første sal. Gennemgående er boligen indbydende, og samtidig er den også løbende istandsat.
Indenfor bliver I mødt af en stueetage, der råder over et praktisk bryggers, et badeværelse med brus og badekar, mens I også har et fint værelse med eget toilet. Videre kommer I til det nydelige køkken med fine opbevaringsløsninger, og til sidst når I til de to stuer, der kan anvendes og indrettes præcis, som I har brug for.
Videre leder trappen jer op til førstesalen, hvor fordelingsgangen åbner op til yderligere tre brugbare værelser og endnu en stue, der også kan benyttes til værelse, hvis I ønsker det. Endelig venter kælderen, der består af et disponibelt rum.
Udenfor får I glæde af et gedigent og brugbart udhus, der råder over tre disponible rum. Det ene af de disponible rum har en utrolig fornuftig størrelse, og er på samme tid også udstyret med en brændeovn, der skaber en hyggelig atmosfære. Foruden udhuset er der også en dejlig have, hvor de solrige dage tilbringes på fliseterrassen, hvoraf en del af den er overdækket, så I selv de sene aftentimer kan sidde udendørs og beskue den vedligeholdelsesnemme have.
Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse på Gelsted Byvej 17 bliver bosat centralt i Gelsted tæt på alle hverdagens gøremål. I en radius af 650 meter når I både indkøbsmuligheder, Gelsted Skole og daginstitution, ligesom der er kort afstand til stort skov- og naturområde.
1890
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
884 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.876 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,426 / 5.796 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010