Købsaftale underskrevet

Gedingvej 14, 8381 Tilst

151 m2 villa

Kontant 3.848.000 kr.

Flot renoveret villa med tilhørende stor og unik garage/multirum, beliggende skønt.


TILST

Nu har I muligheden for at erhverve jer noget helt enestående, noget som sjældent ses udbudt i Tilst. Villaen her fremstår i en indbydende og moderniseret stand og er løbende renoveret i en flot stil og med lækre detaljer. Derudover får man den mest fantastiske garage, som er et kapitel for sig og ligeledes i rigtig flot stand. Fra ejendommen er der udsigt over marker, og man er beliggende tæt på skøn natur samt med kort gåafstand til skolen og indkøb. En oplagt familievilla for den kræsne køber, der også søger stor garage/multirum.
Villaen er opført i 1927, fordeler sig over to plan og har bl.a. genvindingsanlæg og et energimærke B. Man bliver budt velkommen indenfor i et flot bryggers, som også fungerer som entré. Et dejligt rum med plads til både overtøj, opbevaringsmuligheder og muligheden for vaskefaciliteter. Herfra træder man ind i husets hjerte - det store køkken-alrum i åben forbindelse til to stuer en suite. Et fantastisk leverum med et skønt lysindfald, udgang til haven, og hvor man virkelig kan nyde samværet med familie og venner. Køkkenet fremstår med hvide fyldningslåger og træbordplader. I stueplan finder man også det ene af husets to badeværelser med bruseniche. En trappeopgang fra alrummet fører en op til den lige så flotte overetage med fritlagte bjælker og loft til kip. Her finder man 3 gode og indretningsvenlige værelser samt husets andet badeværelse, som fremstår meget nydeligt med væghængt toilet og bruseniche. Derudover byder overetagen også på et depotrum til eventuel opbevaring. 

Til villaen hører som noget ekstra og unikt, en stort garage, som sjældent ses i så god og indbydende stand. Her er en utrolig lofthøjde med spots i loftet, samt el-port. En bygning, som også kan anvendes til så meget andet, ud fra ens behov. Derudover er der også på grunden en mindre og ældre garage/skur, som er oplagt til opbevaring. Man er omringet af en skøn have, hvor solen kan fanges det meste af dagen, og hvor gode sommerstunder kan nydes på terrassen.

Hele herligheden er placeret tilbagetrukket i Tilst i naturskønne omgivelser. I kort afstand fra ejendommen har man skole, institution, offentlig transport samt flere indkøbsmuligheder. Tilst by byder også på flere varehuse, spisesteder, TST idrætsanlæg med svømmehal og mange idrætsfaciliteter samt Tilst bypark med flere aktivitetsmuligheder og større skovområder, hvor man kan nyde hyggelige gå- og løbeture. Aarhus C er ca. 7 km væk, og Skejby Sygehus ca. 5 km. For dem, der skal hurtigt ud af byen, er der få minutters kørsel til motorvejsnettet (E45).
home byder velkommen til en unik boligoplevelse.
6Antal rum
2007Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700