Gammel Østergårdsvej 1, 8340 Malling

172 m2 villa

Kontant 3.548.000 kr.

Malling


Charmerende murermestervilla centralt beliggende i Malling - tæt på alt alt!

Her præsenteres en charmerende villa med en central beliggenhed på Gammel Østergårdsvej 1, 8340 Malling. Denne skønne bolig på 172 m2 strækker sig over to etager samt en kælder og rummer alt, hvad man behøver - og mere til! Det skal også nævnes, at denne ejendom har en interessant lokalhistorisk baggrund. Bygningen blev opført i år 1900 og fungerede tidligere som Mallings Øldepot, hvor Ceres' ikoniske Bedford ølbiler leverede øl fra bryggeriet til Malling's beboere.
Ved ankomsten bliver man budt velkommen i en rummelig entre. Herfra er der adgang til stueetagens badeværelse, et velproportioneret værelse samt det lyse køkken/alrum. Køkkenet er åbent og luftigt, og det smelter smukt sammen med spiseområdet. Stuen og køkken/alrummet adskilles elegant af flotte franske døre, der matcher husets charmerende stil perfekt. Her vil I opleve en stor og lys stue, hvor den nuværende ejer har tilføjet en velfungerende Wiking-brændeovn og lagt et nyt Fjordal-gulv, der samtidig er isoleret. Stueetagen byder også på en hyggelig tv-stue samt en udestue med direkte adgang til haven.
Første salen blev renoveret i 1998 og indeholder et stort badeværelse, en fordelingsgang og hele 3 meget rummelige og lyse værelser. Soveværelset blev tilføjet af den nuværende ejer og har tilstrækkelig plads til både seng og opbevaring. Herfra er der adgang til en vidunderlig vestvendt altan/tagterrasse, hvor man kan nyde aftensolen og en udsigt over byens tage.

Udover de 172 m2 boligareal har ejendommen også en 40 m2 kælder, der i øjeblikket er indrettet med et vaskerum samt et hobbyrum. 

Desuden har ejendommen et vognly med adgang til et meget rummeligt udhus/hobbyrum(det tidligere omtalte øldepot). Her er der masser af plads til at dyrke pladskrævende hobbyer.

Udenfor finder man også rigeligt med plads... Super hyggelig baghave som er indhegnet og fuldstændig skærmet fra nysgerrige blikke. Her kan børnene trygt lege, eller man kan blot slappe af i solen på den skønne træterrasse eller sidde lunt og tørt og hygge i det skønne orangeri. 
6Antal rum
1900Byggeår
2Antal toiletter
635 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.548.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.075 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,407 / 16.434 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Grøne Andersson
home Malling-Beder

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

jega@home.dk

86220011

86220011