Gammel Køgevej 50, 2680 Solrød Strand

188 m2 villa

Kontant 14.995.000 kr.

Luksuriøs liebhavervilla med privat strandadgang


Fantastisk bolig i første række til Køge Bugt

Denne liebhavervilla i første række til vandet repræsenterer det bedste af moderne luksus og omgivelser med udsøgt naturskønhed. Med en perfekt kombination af æstetik, lys, luft og vandudsigt er dette hjem en oase af ro og elegance, der vil fortrylle enhver, der træder ind ad døren. Her venter et hjem i fuldkommen harmoni med naturen, hvor I samtidig får et mulighedsrigt boligareal og stor arkitektonisk herlighedsværdi.
De velvalgte materialer fremhæver boligens unikke karakter, og huset kan indrettes på adskillige måde alt afhængig af jeres ønsker og behov. Med værelser såvel som opholdsrum på begge etager kan familiens aktiviteter nemt fordeles i forskellige afdelinger af huset.
I bliver først mødt af den smukke hall, der leder videre mod de store opholdsrum: Stuen der er orienteret direkte mod vandet og køkken/alrummet til modsatte side. Begge steder er der tale om nogle lyse og lækre rum med masser af plads til at samle venner og familie. Stueplan har desuden et stort soveværelse, et rum indrettet som walk-in, et bryggers og et dejligt badeværelse.
På førstesalen finder I endnu en opholdsafdeling med den smukkeste udsigt over vandet. Denne del af huset er den perfekte kulisse for afslapning og refleksion efter en travl dag.
På samme etage er der to fantastiske soveværelser og endnu et badeværelse, hvor der både kan tages hurtigt brusebad og roligt karbade. Det ene af værelserne har direkte altanudgang, hvor en yndig balkon munder ud i et større tagterrasse-område.
Med højt til loftet og adskillige store vinduespartier bliver der skabt en let og luftig atmosfære overalt i huset, og vinduerne giver det optimale udbytte af lyset og omgivelserne.
En skøn, sydvendt terrasse inviterer til afslappende øjeblikke med kig over vandet, og på modsatte side af huset er der en skøn gårdhave-stemning med flisebelagt terrasse og endnu en græsplæne. Der er ganske enkelt tale om en have med en helt unik karakter og fantastisk stemning takket være smukke træer, tætte buske og velanlagte terrassemiljøer.
Med direkte adgang til stranden kan I tage en forfriskende morgendukkert, gå lange strandture ved solnedgang eller bare slappe af i strandstolen med en god bog. Denne private strandadgang tilføjer en ekstra dimension af eksklusivitet og bekvemmelighed til dette luksuriøse hjem.

8Antal rum
1967Byggeår
2Antal toiletter
1282 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

14.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.829 kr.

Udbetaling

750.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

85,622 / 68.620 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Heltborg Jensen
home Solrød

Daglig Leder

rasmush@home.dk

70 500 100

70 500 100