Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december

kl. 10.15-10.45

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december kl. 10.15-10.45

Gammel Køge Landevej 737A, 2660 Brøndby Strand

140 m2 villa

Kontant 5.395.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december

kl. 10.15-10.45

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december kl. 10.15-10.45

Unik bolig på den bedste adresse i Brøndby Strand


Fantastisk beliggenhed i 1. række til vandet

Perfekt placeret i første række til vandet finder I en stor og spændende villa med skønne indretningsmuligheder. I får en fantastisk udsigt over Stubbe Sø og Strandparken, og der er tale om en beliggenhed, der både er privat og naturskøn. Med adgang til vandet fra jeres egen baghave, er der tale om en sjælden høj herlighedsværdi her på adressen. Der er i den grad tale om en drømmebolig, hvis I ønsker at leve i ét med naturen og samtidig have faciliteter som S-tog, skole, indkøb og spisesteder inden for kort afstand.
Huset er perfekt til jer, der ønsker et hjem med god plads til forskellige behov. Der er samtidig rig mulighed for at sætte jeres eget præg på drømmehusets stil og indretning. Der er en charmerende kombination af nyere og ældre løsninger, og med boligarealet samlet i ét plan er det et hjem, der egner sig til købere i alle livets faser. Sildebensparketgulvet tilføjer en herskabelighed og elegance til stuearealerne, ligesom det indbyggede barskab er en ganske særlig detalje her i huset.
Køkkenet og stuerne kobles elegant sammen via en åben planløsning, som giver god plads til at samle familie og venner. Perfekt placeret mellem stuerne er der direkte udgang til den sydvendte terrasse, som er ideel til sommerens grillfester og hyggelige udendørs måltider. På de kolde vinteraftener giver brændeovnen såvel som pejsen til gengæld ekstra varme og hygge.
Soveværelserne fordeler sig på to afdelinger, der gør huset perfekt til børnefamilien, hvor børn og voksne kan indrette sig i hver sin fløj med tilhørende badeværelser.
Foran huset er der en privat gårdsplads, hvor bilerne kan parkeres, ligesom I får overdækket parkering i carporten og gode ekstraarealer i de tilhørende udhuse.
Der er ganske enkelt tale om en enestående placering med en betagende udsigt over vandet fra store dele af huset, inklusiv den sydvendte have, hvor I kan nyde de smukke – og ikke mindst private – omgivelser med stor afstand til nabohuse.
Denne villa er en drømmebolig for enhver, der søger et fredfyldt og mulighedsrigt hjem med den smukkeste beliggenhed. Her kan I skabe et personlige paradis på en ypperlig adresse. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

1935
Byggeår
7
Antal rum
1012 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.480 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,128 / 26.308 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00