Fyrvej 5, Ajstrup Strand, 8340 Malling

162 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Velholdt landvilla med stråtækt idyl og kun 300 meter fra populær badestrand


MALLING - AJSTRUP STRAND

Dejlig beliggenhed blandt fritidshuse og tæt på populær badestrand!
Denne ejendom er det oplagte køb for jer som nyder at være udendørs! Hermed tilbydes en unik landejendom med kort afstand til badestrand samt tæt på fritidslivet i Marselisborg Skovene. Læg hertil, at ejendommen har et tilhørende areal på ca. 9.000 m2 som kan benyttes efter jeres behov. Villaen har fået etableret et nyt varmesystem i år  med varmepumpe luft/vand som giver et behageligt indeklima samt en lav udgift til varme.

Allerede ved ankomsten til ejendommen stiger forventningerne om en unik boligoplevelse. Det flotte stuehus er i den rigtige stil med stråtag samt hvidmalet facade. De hyggelige bondehusvinduer er blåmalede hvilket giver en smuk kontrast. Gårdspladsen er idyllisk beliggende med pigstens-, gårdsplads- eller marksten samt et flot kig til den store have.

Indenfor i stuehuset mødes I af en central entré med trappe til 1. sal. Her er adgang til børneværelse samt soveværelse og opholdsstue med brændeovn. 1. sal indeholder et stort værelse i hver gavl samt repos.

Det store og moderne indrettede alrum/spisekøkken er med elementer fra IKEA og med rigelig plads til jeres daglige måltider. Her er flotte klinkegulve med gulvvarme samt udgang til en pragtfuld og delvist overdækket terrasse. Bryggers med vaskefaciliteter samt et super flot badeværelse med bruseniche. 

Den separate garagebygning er indrettet med badeværelse samt grovkøkken. Et oplagt sted til rensning af den friskfangede fisk eller et dejligt brusebad efter en lang dag i haven. Selve garagen er med stor elektrisk port samt rigelig plads til både værksted samt til bil.

Haven er et helt kapitel for sig med en stor græsplæne med rigelig plads til aktiviteter og leg. Herudover finder I flere smukke blomsterbede samt frugttræer.

I kan tage bussen til Aarhus fra Ajstrup Camping hvor I også kan foretage småindkøb i sæsonen. Dette er det danske sommerland når det er bedst.

home byder velkommen til en usædvanlig charmerende landejendom ved Ajstrup Strand! 
4Antal rum
2012Ombygget
2Antal toiletter
15654 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.991 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,548 / 15.741 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Malling-Beder

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86220011

86220011