Fyrrebakken 3, Assens, 9550 Mariager

182 m2 villa

Kontant 1.288.000 kr.

70'er villa med hele 364 m2 fordelt på stueplan og kælder.


Boligen er flot velbevaret, med originale elementer og indretning.

Højtbeliggende familievilla med masser af spændende muligheder!
På en stille stikvej i Assens, finder du ideelle rammer for familien. Assens byder på alt hvad du skal bruge i hverdagen; skole, sport- og fritidsaktiviteter, fitness, indkøbsmuligheder, frisør og meget andet. Derudover er du placeret ved noget af det smukkeste natur. Skoven er lige rundt om hjørnet og via stisystemer kan du kommer ned til lystbådehavnen i Kongsdal ved Mariagerfjord. Herfra har du kun 10 min. til Hadsund og Mariager og ca. 30 min. til Hobro og Randers.

Huset er opført i 1972, og boligen rummer stadig en masse af de originale detaljer, og efterhånden retro-elementer - PÅ DEN FEDE MÅDE! Som en form for tidslomme, er der original indretning og smukke og forskellige lysindfald i de forskellige rum. Det skal opleves! 
Du får hele 182 m2 bolig + 182 m2 kælder. Altså 364 m2 at boltre sig på! Villaen har kun haft 2 ejere i dens levetid og fremstår derfor også i super god stand. Nuværende ejer købte huset i 2006 og har holdt den rigtig fint. Bemærk dog at taget snart står overfor en udskiftning.

Indretning:
Vi træder indenfor i entréen som videre fordeler sig til næsten alle rum. Fra entréen er der adgang til gæstetoilet. Fordelergangen giver adgang til 4 store værelser, badeværelse med badekar og originale klinker samt stue og køkken. Stuen er stor, et nærmest herskabeligt rum, med stort vinduesparti mod haven og rå moler-murstensvæg med åben pejs. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede terrasse og indgang til køkken. 
Køkkenet har god spise- og skabsplads, og giver adgang til bryggers som videre har dør ud til den overdækkede terrasse og kælderen. Til sammen får du ca. 100 m2 terrasser med den store overdækkede samt den sydvendte mod haven. Den overdækkede terrasse bliver flittigt brugt hele sommeren og er særdeles god i både hedebølge og på regnvejrsdage. Her kan også grilles hele året hvis det er det man ønsker!
Kælderen byder på 6 store disponible rum, et stort badeværelse med sauna og til sidst den store garage. Kælderen rummer et hav af spændende muligheder! Den er oplagt til fx hobby, hjemmekontor, slyngelstue, multirum, træningslokale, 'gamer'-afdeling, atalier, vinkælder mv., og badeværelset kan laves til en lækker wellness-afdeling! Det er kun fantasien der sætter grænser!

Vil du selv ud og opleves den skønne ejendom? Book en fremvisning i dag!
5Antal rum
1972Byggeår
3Antal toiletter
1176 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.288.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.520 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,496 / 5.930 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Karmark Bay-Klit
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

klit@home.dk

98511201

98511201