Ny pris

Fuglsangvej 12D, 8220 Brabrand

124 m2 villa

Kontant 3.050.000 kr.

BRABRAND


Skøn 1-plans villa på en blind villavej med fantastisk terrasse og have i syd - og skøn udsigt!

Skøn 1-plans villa på 124 veldisponerede kvadratmeter. Her ligger I dejligt på en rolig, blind villavej – med en høj placering og dermed med vidunderlig udsigt, der skal opleves!
Planløsningen består af gæsteentre, hvor I selv kan sætte jeres præg på ønsket garderobe. Bryggers med vaskefaciliteter. Flot gæstetoilet med vask. Rummeligt badeværelse med toilet, vask og bruseniche. 3 regulære soveværelser. Pragtfuld alrum med køkkenrum, hvor I kan etablerer jeres eget køkken, som I måtte ønske (ejendommen står uden køkken og sælges sådan), og spise-/opholdsstue lige ved. Her god plads til både stort spiseafsnit med plads til gæste, TV-/sofaafdeling og hyggelig brændeovn. Fra dette rum er udgang til stor, flot terrasse i syd med en vidunderlige udsigt, luft og private omgivelser i smuk natur.
Haven er skøn med sin sydvendte placering. Privat, dejlig og med udsigt og natursmukke omgivelser. Grunden med tilhørende have byder på smukke buske og træer – en skøn oase, hvor I også har en overdækket terrasse.
Nem forhave foran huset på den rolige og blinde vej, Fuglsangvej – her carport med skur i forlængelse heraf også med god plads til haveredskaber, værktøj, cykel osv.
I kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, skole, sport samt natursmukke milepæle, såsom Skjoldhøjkilen og områder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø, Langdalen samt Hans Broges Bakker. Ét af de Danmark smukkeste naturområder!
En sjældent udbudt boligoplevelse, hvor I får en dejligt 1-plans hus i overskuelig størrelse på en attraktiv beliggenhed! home byder velkommen…

1973
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
799 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.050.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.156 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,641 / 14.777 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700