Fuglehavevej 27, 2750 Ballerup

216 m2 villa

Kontant 10.995.000 kr.

Et unikum af en bolig bliver nu udbudt på én af de mest eftertragtet beliggenheder i Jonstrup


Bo i forlængelse af Hareskoven - Liebhaveri med nyere tag fra 2021

Op af Jonstrupsvangskoven som flettes sammen med Hareskovens svajende bøgetræer udbyder vi nu en villa med en helt særlig sjæl og stemning. 

Her har kreativitet, ro og tæt forbindelse til naturen fået lov til at fylde i mange årtier, og det fornemmes hele vejen igennem.
Ejendommen placerer sig på en stor, parklignende grund, der strækker sig over 1½ tønder land. Egen sø på grunden, andehus, frugttræer, et magnolietræ, brombærhegn samt både terrasse og en stor balkon danner idylliske rammer om udelivet, og på matriklen er der ydermere etableret flere udhuse, hestestald samt brugbare skure med mulighed for opbevaring og plads til hobbysysler. 

De mange finurligheder og detaljer vidner om en rig historie og skaber helt unikke, ja nærmest eventyrlige rammer om hverdagslivet, og placeringen i et smørhul midt i naturen giver jer et uforstyrret og roligt udgangspunkt.
Husets ejer var tømrermester og "træmand" og byggede i 70'erne huset op på ny, og som I bevæger jer rundt i det charmerende vinkelhus, vil I støde på finurlige udsmykninger, kvalitetsrige materialer samt gode løsninger, der sammen skaber en spændende bolig, man ikke ser hver dag. Selve hovedhuset fordeler 216 kvadratmeter over to plan. 

I stueplan får I via fine entré- og gangarealer adgang til et vaskerum, et værelse, et rigtig fint badeværelse og et ældre køkken, der ligger sådan, at I nemt kan etablere køkken-alrum. Hertil kommer en indbydende stue i forlængelse af et værelse med et kæmpe gavlvindue fra gulv til loft, der forbinder det indre med det ydre, og ovenpå venter endnu et stort og indretningsvenligt rum såvel som tre gode værelser og et ekstra toilet. Her er mulighederne endeløse, og det skal opleves med egne øjne.
Beliggenheden lige ved Hareskoven er slutteligt en af de mest eftertragtede, fordi I her får skøn natur helt tæt på alle hverdagens gøremål. I finder således skole, dagtilbud og indkøb omtrent 1 km fra adressen, og omtrent 3 km væk ligger Ballerup St. med S-tog direkte til København.

Husets trænger til et friskt pust fra nye ejere både inde og ude.
6Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
7285 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.194 kr.

Udbetaling

550.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

62,951 / 50.241 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christina Midtgaard
home Ballerup

Partner & Ejendomsmægler, MDE

chrism@home.dk

44 68 20 55

44 68 20 55