Fuglebakkevej 23, 8210 Aarhus V

129 m2 villa

Kontant 4.248.000 kr.

AARHUS V - Pipkvarteret


Skøn 3-plans murermestervilla med 203 m2 samt en dejlig, aflukket have!

Nu byder muligheden sig for at få fingrene i denne dejlige 3-plans murermestervilla i bynært og roligt boligkvarter! Villaen er 203 m2 i 3 plan og beliggende i det eftertragtede "Pipkvarter" lige ved bygrænsen til Aarhus City. Her er en god planløsning samt en skøn og aflukket have. Et oplagt køb for parret eller familien, der vægter en god og bynær beliggenhed i rolige omgivelser højt - og som samtidig ønsker at bo få minutters gåafstand fra bygrænsen til Aarhus City, Botanisk have og storbylivet.
Planløsningen består af hall i det høje stueplan med god plads til sko og overtøj. Herfra er der indgang til husets ene af i alt 2 badeværelser, boligens køkken med spiseafdeling og rummelig vinkelstue en suite. Køkkenet fremstår lyst med god opbevaringsplads, og i stuen er plads til mange gæster samt ideel plads til TV/-sofaafdeling samt spiseafsnit. Fra køkkenet er udgang til den dejlige hævet terrasse og haven. 1. salen byder på 3 regulære soveværelser i gode anvendelige størrelser med skønne udsigter!
Der er adgang til underetagen såvel udvendigt som indvendigt, som fremstår yderst anvendeligt! Den gode højde til loftet og de fine lysindfald gør, at dette plan fremstår behageligt og anvendeligt. I underetagen er et stort disponibelt rum (oplagt hobbyrum, festlokale eller teenager-værelser med dør til/fra haven - kælder dog ikke godkendt til beboelse), et bryggers med skabsplads og ekstra køle-/frysemulighed, ejendommens 2. badeværelse (dette med toilet, 2 håndvaske, bruseniche og vaskesøjle) og endnu et opbevaringsrum disponible sædvanlig opmagasinering/værksted og viktualie-/vinrum eksempelvis.
Haven er privat og skøn med optimale rammer for hyggelige stunder og grill, og må være én af Pipkvarterets bedste! Solen kan fanges på alle døgnets soltimer i private omgivelser, og er en dejlig oplevelse! Derudover hører til villaen muret garage samt et skur og god opbevaringsplads til haveredskaber, værktøj mv.
Med sin helt centrale og optimale placering, får I en bolig med attraktiv beliggenhed! Veletablerede stisystemer sørger for hyggelig og sikker rute til skole, daginstitutioner, indkøb, grønne, rekreative områder samt Aarhus Centrum. I kort cykleafstand ligger Skejby Sygehus sågar også.
home byder velkommen til en spændende boligoplevelse på en eftertragtet beliggenhed!

1953
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
668 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.248.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.128 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,999 / 20.612 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700