Fuglebakken 51, Snestrup, 5210 Odense NV

110 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Total renoveret og gennemført flot villa i Fuglebakke kvarteret


Villaen ligger i et attraktivt kvarter, nær Tarup Centret, indkøbsmuligheder og Stavis Å området

home Odense Nord udbyder nu denne flotte istandsatte villa, som er beliggende i et attraktivt kvarter i Snestrup – tæt på Tarup skole og de gode idrætsfaciliteter ved Pårup Hallerne. Kun 100 meter fra villaen findes busforbindelse til Odense midtby. I nærområdet findes den nye letbane, som bl.a. fører til midtbyen og det nye OUH. I nærområdet findes Tarup Centret, flere gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, masser af stisystemer, de grønne naturskønne områder ved  Stavids Å samt meget mere. 

Boligen, som fremstår top moderne og fuldstændig indflytningsklar indeholder: Entre med skifergulv med varme, 2 gode børneværelser med parketgulv, super lækkert flisebadeværelse med gulvvarme, møbel og bruseniche samt stort soveværelse med parketgulv, plads til skabe og direkte udgang til vestvendt terrasse.

Elegant og flot HTH element køkken med bl.a. rustfri bordplade og klinkegulv med varme samt godt bryggers med klinkegulv med varme og med bagindgang. Fra køkkenet er der åbent til boligens hyggelige og lyse spise- og opholdsstue. Stuen har flot parketgulv og udgang til haven.

Udenfor villaen er der adgang til en cirka 35 m2 stor og god udestue. Udestuen er ikke registeret på BBR.

Der er derudover en fliseindkørsel, god carport med redskabsrum samt en overskuelig have, som er med græs og enkelte buske.

Villaen er i 2021/2022 gennemgribende istandsat med følgende: Tegl tag, badeværelse, køkken,  vinduer og døre, isolering, tag på garage, udestue inkl.. isolering, el og vvs installationer, dog ikke
nye radiatorer.

Villaen mangler bare en køber, som kan flytte direkte ind. 
Så ønsker du en hurtig overtagelse, så er det selvfølgelig en mulighed her.

 
1969
Byggeår
4
Antal rum
859 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.178 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,340 / 12.044 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Odense Nord

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

66185920

66185920