Ny pris

Frydendalvej 41A, Fårhus, 6330 Padborg

175 m2 villa

Kontant 2.350.000 kr.

Moderne familievenlig villa i dejlige, naturrige omgivelser


Fårhus

På Frydendalvej 41A kommer du og familien til at bo i naturrige omgivelser med højt til himlen og marker så langt øjet rækker. Ejendommen ligger i Fårhus mellem plantagerne Bommerlund og Frøslev - og ud over den korte afstand til skøn natur får I heller ikke mange minutters kørsel til hverdagens bekvemmeligheder.
Der er bare otte minutter i bil til Lyreskovskolen, seks minutter til Vestmarkens Børnehus, mens turen til dagligvarebutikker og diverse idrætsfaciliteter gøres på omtrent samme tid. Oven i hatten tager turen til Flensborg kun 27 minutter i bil.
Glæd jer til et åbent indbydende opholdsmiljø, fire værelser med lyse gulve, to badeværelser, et praktisk bryggers og en yderst charmerende udestue. Ligesom I udenfor får en hyggelig, lukket have, der ligger op til en frodig eng.
Selve huset er opført med tanke på funktionalitet og kvalitet, ligesom der er tænkt lys og luft ind i arkitekturen. Det oplever I allerede i opholdsrummet, hvor køkkenalrum, opholdsstue og udestue ligger i åben forbindelse. Her indbyder alrum og de lyse stuer til såvel familietid som festlige timer i gode venners selskab. Rummene er moderne men charmerende med vidunderlige lysindfald - særligt i udestuen får I glæde af solens stråler, idet der er isat et stort glasparti i loftet.
Fra stuen er der udgang til terrasse, mens I når forældreafdelingen fra alrummet. Herinde venter et lyst soverum, en velindrettet garderobe samt et moderne bad med brus. På modsatte side af alrummet ligger villaens tre rummelige børneværelser samt det badeværelse, som ungerne kan deles om. Desuden er der også adgang til viktualierum, bryggers og entré fra alrum/fordelingsgang.
På havens vestvendte terrasse kan I dække op til grillmad og familiehygge - tilmed i helt private omgivelser, da terrasse ligger godt afskærmet i baghaven, der er omkranset af en velvoksen hæk. Der er også plads til, at ungerne leger og spiller bold på plænen.
Ejendommen rummer endvidere en integreret garage samt fyrrum med masser af plads til opbevaring.

5Antal rum
2006Byggeår
2Antal toiletter
1504 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.148 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,550 / 10.776 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045