Frydendal 15, 6200 Aabenraa

400 m2 villa

Kontant 6.950.000 kr.

Mondænt og moderne


Palævilla med parklignende have ved Nørreskov i Aabenraa

Fascinationen er mærkbar ved ankomst til denne imponerende palævilla, hvis ualmindeligt smukke haveanlæg og herskabelige arkitektur udgør grundstenene i dens tiltrækningskraft. Den anseelige villa emmer af historisk ophav i kraft af sit fornemme udtryk, omend den er  flotrenoveret og således byder på en fuldkommen indflytningsklar og velindrettet beboelse med topmoderne faciliteter af fremragende kvalitet. Ydermere er ejendommen fordelagtigt placeret i tilknytning til skoven og alle bymidtens muligheder.
Ved ankomst på matriklen hengiver I jer straks til det smukke bygningsværk, der præsenterer sig med hvidpudsede facader, store sprossevinduer og et sortglaseret tegltag, og som herudover får selskab af den parklignende have samt en fritliggende dobbeltgarage.
Inden døre åbenbares hele 500 etagemeter fordelt på tre etager. To store stuer med sildebensparket repræsenterer boligens primære opholdsrum, hvor I får plads til samvær og selskabelige stunder. Særligt pejsestuen udmærker sig med sin buede karnap, der giver rummet en særpræget dybde, og ligeledes trækker ekstra meget lys ind i hjemmet. Køkkenet befinder sig særskilt, og her kan I indtage hverdagens hurtige retter ved spisepladsen side om side med madlavningen.
Dernæst rummer stueetagen to værelser, et badeværelse, et bryggers og et gæstetoilet, mens førstesalen, som er helt nyrenoveret, er allokeret til yderligere to værelser foruden en soveværelsessuite med eget badeværelse og walk-in-closet, hvor de voksne vil elske at finde sig til rette. Endelig supplerer kælderetagen med ekstra plads til hobbyen, herreværelset og vinrummet.
Nærområdet er naturskønt, og der er ikke langt fra tanken om en gåtur i skoven, til I befinder jer midt i det kuperede, skovbevoksede terræn akkurat nordvest for matriklen. Ligeledes kan børnene let begive sig til Høje Kolstrup Skole gennem skoven, og så ligger byens tilbud såmænd også for jeres fødder, idet I kan spadsere til handelslivet på et øjeblik.
1932
Byggeår
7
Antal rum
3
Antal toiletter
2470 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.000 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,433 / 33.194 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045