Fruerhøjvej 28, 5464 Brenderup Fyn

238 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Gedigen murermestervilla centralt i Brenderup - Velanlagt have og skøn terrasse


Fem værelser, anvendelig kælder og sydvendt have

Den pladskrævende familie vil stortrives i denne villa, som ligger midt i Brenderup tæt på alle byens tilbud og i kort afstand fra skov og strand. 
Ejendommen breder sig over tre etager, og her venter jer blandt andet fem værelser, et stort køkken-alrum, en dejlig lys stue, en yderst anvendelig underetage og en dejlig, sydvendt have med skønt terrassemiljø.
Med hele 238 m2 bolig samt en 143 m2 anvendelig kælder får I her en ejendom, hvor selv en stor børnefamilie får rigeligt med albuerum. 

Ud over en god håndfuld kvadratmeter har huset også en helt særlig historie, som er med til at forklare boligens høje standard. Ejendommen, der går under navnet Rønnebakken, blev nemlig opført som direktørbolig til familien Justesen tilbage i 1942, og siden er den løbende blevet moderniseret og opdateret -  blandt andet er pillefyret og brændeovnen fra 2021, ligesom der er malet indvendigt i 2021/2022. 
De 238 m2 fordeler sig over halvandet plan, og dertil kommer yderligere 143 m2 i kælderen, som har egen indgang og byder på mange indretningsmuligheder med flere disponible rum (-bl.a. er det ene rum forberedt til stort badeværelse), værksted, fyrrum, og en stort disponibelt rum med masser af anvendelsesmuligheder - f.eks. gildesal, hobbyrum eller måske noget helt tredje?
Boligens hjerte er køkken-alrummet og stuen, der ligger side om side. Begge rum modtager et behageligt lysindfald fra vinduespartierne, og mens stuen er udstyret med en brændeovn, er alrummet forsynet med dobbelte terrassedøre, der åbner ud til den store sydvendte terrasse. 
I stueplan finder I ydermere et værelse, et gæstetoilet og et bryggers. 
Førstesalen udgør en regulær værelsesafdeling med et badeværelse og fire værelser, hvoraf det ene har en østvendt altan, og det andet har en vestvendt altan.
Størstedelen af haven strækker sig mod syd, og her venter et stort terrassemiljø og en udestue, som forlænger den lune sæson.

Beliggenheden er i børnefamiliens favør, da I kan gå til alle byens tilbud. Brenderup Realskole ligger lige rundt om hjørnet, mens Anna Trolles Skole, flere daginstitutioner og mange fritids- og idrætsfaciliteter samt byens indkøbsmuligheder er inden for nær rækkevidde. 
I er også tæt på skov og strand, og motorvejen når man på mindre end 10 minutter i bil.
1942
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
1062 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.428 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,653 / 6.755 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010