Fruerhøj 31, 2970 Hørsholm

173 m2 villa

Kontant 8.495.000 kr.

Trelleborg hus 2 plan -  når det er bedst - 180 graders vue over marker,


Panorama udsigt i 1. parket til  Ubberød Dam og Arboretet!

Med udsigt til marker og med den bedst tænkelige beliggenhed i Ubberød / Hørsholm er denne smukke ejendom beliggende - med Arboretet og Folehave kvarteret i baghaven. Sublim beliggenhed for jer, der værner om privatliv og natur og vil leve livet i diskret luksus. Der er stisystem til Folehaven og dermed nem adgang til skole, institutioner, indkøb og meget mere.
Huset er opført af Trelleborg i 2001 i en utrolig høj kvalitet med blandt andet massive plankegulve, højt til loftet og kæmpe vinduespartier mod både sydøst og vest - perfekte betingelse for et helt fantastisk lysindfald i huset, som nye ejer kan nyde godt af.
Beliggenheden på grunden er suveræn og godt gennemtænkt - huset er trukket frem mod udsigten og markerne, således det fulde vue af naturen er til stede i hele huset - på alle årstider. "forsiden" af huset vender således ud mod den store have, som er sydvest vendt og perfekt anlagt for ren nydelse og livsglæde - med en god stor knaldgrøn plæne, mulighed for trampolin og med flere skønne terrasser samt flot anlagt sti fra carporten ned til selve huset.
På "bagsiden" af huset findes den kæmpestore udsigtsterrasse med integreret grillplads og garanti for nedsænkede skuldre og et smil på læben - her kan livet leves med familien i ren idyl med hestene på folden gående foran terrassen og dådyrene i horisonten, der springer forbi flere gange om dagen.
Huset indeholder: smuk hall med svungen trappe til 1.salen, dejligt stort værelse med skabsvæg, flot nyere badeværelse med brus, kæmpestort køkken alrum med dobbelte døre ud til terrassen således ude-/ og inde livet smelter sammen. Herudover er der et godt rummeligt bryggers med egen indgang samt en fantastisk lys dagligstue med udgang til terrassen mod sydvest og haven.
1.salen indeholder to rummelige børneværelser, stort alrum - perfekt til kontor eller som stue til ungerne der kan se tv, spille computer mv. Fra alrummet er der udgang til den skønneste tagterrasse, lækkert badeværelse med brus og kar samt det store Master Bedroom med skabsvæg i rummets fulde bredde. På 1.salen kan man snildt etablerer 1 eller endda 2 værelser mere, hvis behovet er der. Herved kan du få op til 6 reelle værelser i huset.
Infrastrukturen til København er genial, da turen hertil kun tager 20 minutter og så står man på Rådhuspladsen. Desuden er der skolebus til Ubberød skole, hvis ikke ungerne skal cykle og der er et suverænt naboskab med masser af legekammerater på vejen - dette hjem er for den livsglade familie der vil bo lækkert, trygt og roligt midt i naturen. Skal opleves! ring 4921 4921 for en visning.

2001
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
1000 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.868 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,843 / 41.734 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21