Ingen bopælspligt

Friheden 16, 9500 Hobro

220 m2 villa

Kontant 1.888.000 kr.

Stor familievilla i 3 gode plan med panoramaudsigt over Hobro!


Kort afstand til centrum, busterminal, tog, indkøb mv.

Familievenlig udsigtsvilla med panorama udsigt ud over by og fjord.
Velkommen indenfor i denne skønne villa med plads til hele familien. Villaen er beliggende på en af de bedste adresser i Hobro hvad angår udsigt! Her bor du i et område, tæt på alt hvad du har brug for i dagligdagen! Her er gåafstand til Hobro centrum, indkøbsmuligheder, skole, børnepasning, shopping, busterminalen, togstation, motorvej E45 mv.
Her får du en pragtfuld villa opført i klassisk dansk byggestil med bl.a. rødt betonteglstenstag. Villaen har et samlet bolig areal på 220 m2, fordelt som  2 plan med hver 80 bolig m2, og en 1. sal på 60 m2. Til villaen hører der en god garage på 20 m2 samt et godt udhus.
Villaens indretning
Fra entréen har du adgang til husets fordeler rum hvorfra du via den lyse og rummelige trappe kan komme op og ned. Du får også adgang til boligens absolutte HomeSpot - nemlig den store udsigtsstue med et utrolig flot og unikt lysindfald fra syd samt den fabelagtige udsigt over Hobro og Vestre Fjord! Herfra er der direkte udgang til den sydvendte overdækkede terrasse hvorfra den smukke udsigt kan nydes hele døgnet.  Det er netop denne udsigt der gør boligen unik, da du Ikke finder ret mange boliger med en udsigt som denne.
Videre fra stuen finder man et fint køkken med god skabsplads. På 1. salen har man mindre repos, tre gode værelser, en udestue, hvor man selvfølgelig også har den fantastiske udsigt og du har et badeværelse. 
I nederste plan har du tre lyse værelser, to disp. rum og det store bryggers. Fra bryggers er der andgang til det store isoleret værksted/ udhus. Huset byder altså på rigtigt mange muligheder, som er med til at gøre huset endnu mere attraktivt. Kælderen har egen indgang fra fra værkstedet.  

Haven er udlagt med græsplæne og buske i 3 niveauer. 

Lyder dette interessant, så tøv ikke med at ringe på tlf.: 98511201
8Antal rum
1975Ombygget
2Antal toiletter
504 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.888.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.158 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,923 / 8.643 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Karmark Bay-Klit
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

klit@home.dk

98511201

98511201