Fredsbovænget 14, Korning, 8700 Horsens

149 m2 villa

Kontant 2.799.000 kr.

KORNING


Nyopført med varmepumpe. Kvalitetsbyggeri.

Drømmer du om at bo i lille landsby, tæt på en større by, og hvor fællesskab og foreningsliv er i højsædet.
Så er denne nyopførte villa et rigtig godt by.

Villaen er beliggende i Korning, med bare 10 kilometer til Horsens samt 7 minutters kørsel til Hatting eller Løsning, så er indkøbsmulighederne inde for kort rækkevidde. 
Korning har et rigt forenings/sportsliv, samlingspunktet i byen er Korning Skole, der giver mulighed for de 4 første klassetrin, herefter er der skolebus mod Løsning. Byen giver også god mulighed for børnepasning i byens daginstitution eller SFO.

Denne nyopførte villa er beliggende i lille nyere villa kvarter, børnevenligt på lukket vænge og med grønne rekreative områder omkring sig. Villaen er opført i kvalitetsmaterialer og opvarmes med energi rigtig varmepumpe. 

Indeholder:  Entre med adgang til bryggers, der er vask nedfældet i bord. Badeværelse med bruseniche, 3 børneværelser med faste skabe, voksenafdeling med soveværelse der har udgang til haven og direkte adgang til walk-in, samt til badeværelse med bruseniche.
Husets hjerte er køkken/alrummet, Svane-køkken har leveret de moderne skabselementer, og der er hårde hvidevarer i rigtig god kvalitet. De store vinduespartier fra loft til gulv giver flot lysindfald og der er udgang fra alrummet til haven. Den hyggelige opholdstue har ligeledes store vinduespartier, og giver rammen for et godt indeliv.
De store klinker er selvfølgelig gennemgående, der er parketgulv i alle opholdsrum, og der er gulvvarme overalt. 

Haven er allerede anlagt til dig, med flisebelægning omkring huset, god terrasse samt indkørsel til den integrerede carport. samt redskabsrum.

Grunden er på 1.020 kvm. og udlagt i græs.

Denne skønne villa er opført i 2023.
6Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.799.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.914 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,151 / 12.850 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Præstegaard Boesen
home Hedensted - Løsning

Daglig leder, ejendomsmægler MDE

boesen@home.dk

76432800

76432800