Fraugde Byvej 5, Fraugde, 5220 Odense SØ

276 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Klassisk villa med flotte herskabelige detaljer i Fraugde


Særdeles god planløsning, skøn ugeneret gårdhave og dejlig udsigt..

home Odense Syd-Øst har fornøjelsen at udbyde denne klassisk villa med flotte herskabelige detaljer i Fraugde !

Her er tale om en markant og stilfuld ejendom i rigtig flot stand hvor mange af de oprindelige detaljer er bevaret såsom de udskårne træpaneler, de flotte plankegulve og den flotte stuk.  

Huset er løbende istandsat og renoveret med respekt for den oprindelige herskabelige stil, hvilket blandt andet kommer til udtryk i de højloftet stuer. Her mødes man af fantastisk lysindfald, flot udført stuk, de særegne vinduer og ikke mindst de flotte paneler.

Stueplan byder endvidere på flot landligt køkken udført med fyldningslåger og -skuffer i lyse elementer. 
I forlængelse af køkkenet råder man over et bryggers med udgang til skøn ugenert gårdhave. Herudover byder stueplan selvfølgelig den flotte hall, en ekstra stue og gæstetoilet. 

Fra hallen er der flot trappeløb til villaens store 1. sal. Her mødes man af en stor lys repos, pænt  badeværelse, skønt soveværelse og ikke mindre en fire store værelser, hvoraf det ene har udgang til en fantastisk altan med skønt kig til landskabet mod syd. 

Har man behov for mere plads så har villaen ikke indre end 146 kvm. kælder,  med stort disponibel forrum og tre andre gode hobbyrum. 

Villaen smukke ydre kombineres med en 1880 kvm. stor skøn grund, bedre fås det ikke. 

Her er et fantastisk ugeneret gårdhavemiljø, dejlig stor forhave og flere skønne og charmerende udhuse. Såvel det ydre som det indre går så fint i tråd og alt fremtræder velpasset og stilfuldt. 

Det hele er skønt beliggende i Fraugde, man er tæt på hverdagens behov og i gåafstand finder man pasningstilbud, boldbaner og idrætshal.  Herudover er man centralt placeret for motorvejen og ikke mindst det det kommende Supersygehus, så aboslut en attraktiv fremtidig placering. 

Velkommen til Fraugde Byvej 5... 
7Antal rum
1908Byggeår
2Antal toiletter
1880 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.163 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,822 / 20.612 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nielsen
home Odense Syd-Øst

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

jakobn@home.dk

65904080

65904080