Fortunvej 36, 2920 Charlottenlund

218 m2 villa

Kontant 16.500.000 kr.

Skab Familielykke i Charlottenlund: 326 etagemester med Hygge og Solrig Have


Lav m2 - Stort Hus - Perfekte rammer

Velkommen til dit nye hjem, en charmerende villa fra 1904 i det skønne Charlottenlund. 
Med hele 218 kvadratmeter boligareal og en rummelig kælder på 108 kvadratmeter, er denne villa skabt til at rumme og glæde både din familie og dine gæster.

Du ankommer til en utrolig præsentabel bolig - træder ind i det lyse og indbydende hjem, hvor de store vinduespartier spreder et fantastisk naturligt lys i de rummelige stuer. Høje lofter tilføjer en særlig charme og karakter til hele boligen. Den smukke entré byder dig velkommen og fører til en fordelingsgang, hvor et stort, lyst køkken åbner op til spisestuen.
Spisestuen, med plads til den store familie, har en skøn indbygget brændeovn, der skaber en hyggelig atmosfære. Den store opholdsstue fører ud til en dejlig havestue med udsigt over forhaven, og en ekstra stue, der i dag fungerer som soveværelse.
1. salen forkæler dig med et stort badeværelse med skønne detaljer og to meget rummelige soveværelser, hvoraf det ene har adgang til en stor altan. I alt venter der 4 soveværelser på den øverste etage.
I kælderen åbner mulighederne sig med ekstra plads til hobbyrum, gæsteværelser eller måske endda din helt egen hjemmebiograf.
Udenfor indbyder den solrige have til hyggelige stunder og afslapning. Perfekt til både børn og voksne, kræver haven minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på at nyde de gode stunder udendørs.
Beliggenheden i Charlottenlund er ubeskrivelig. Kort afstand til strand, skov og byen gør dette til et hjem, hvor alt, hvad hjertet begærer af shopping, restauranter og kultur, er inden for rækkevidde. Gør dig klar til at kalde dette sted hjem, hvor historie, karakter og moderne komfort forenes på bedste vis. Velkommen til din nye oase i Charlottenlund.


1904
Byggeår
9
Antal rum
2
Antal badeværelser
966 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

16.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

9.244 kr.

Udbetaling

825.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

100,924 / 80.596 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Marcussen
home Charlottenlund - Klampenborg

Salg & vurdering

pemar@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00