Forstalle 40, 6200 Aabenraa

169 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Stor, rummelig og velholdt villa i godt nabolag


Plads til den store famulie eller at bo to generationer sammen

I ejendommen på Forstalle 40 kommer man til at bo ganske centralt og i gåafstand til Aabenraa centrum med shopping, caféer og indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Desuden er der end ikke ti minutters gang til diverse uddannelsesinstitutioner, skoler og børnepasning – det er helt perfekt, hvis man ønsker god plads til familien idet ejendommen rummer mange muligheder både som enfamilieshus eller hvis I ønsker at bo 2 generationer under samme tag. Natur findes ligeledes tæt på matriklen, og så er der gode muligheder for pendleren. Ejendommen er pt. opdelt i 2 anparter men vil kunne nedlægges og anvendes til enfamiliesvilla. 
Lejligheden i stueplan byder på et rummeligt, velindrettet køkken i åben forbindelse med spisestue, som har vinduer mod syd og derfra generøse lysindfald. Der er også en skøn dagligstue med karnap og sydvendt vinduesparti samt et godt soveværelse med skabsvæg. Dertil badeværelse med brus samt disp. rum nær den private bagindgang, hvor overtøjet kan gemmes af vejen. Herfra er der desuden udgang til en solrig terrasse og have der er helt ugeneret.
Fra hovedindgangen leder trappen til førstesal, hvor der venter endnu en velindrettet lejlighed med et dejligt lyst leverum, som rummer køkkenalrum og stue i et. Også her når udelyset helt ind i hjemmet, der er nydeligt og indbydende. Fra stueafsnittet er der tilmed udgang til en privat sydvendt altan. Denne lejlighed rummer også et godt soveværelse med skabsvæg, badeværelse med brus samt entré/fordelingsgang. 
Dertil kælderrum.
Udendørs venter en nem have med plæne foran ejendommen, mens plæne og terrasse bagved er delt op i to pt.  Der er endvidere mulighed for parkering både foran og bag villaen.
5Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
606 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.131 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,947 / 8.704 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045