Fordamsvej 3, 3150 Hellebæk

268 m2 villa

Kontant 8.495.000 kr.

Hellebæk - Fordamsvej


330 etagemeter på 1612 m2 helt eventyrlig grund tæt på Øresund og direkte til fantastisk sø

I smukke Hellebæk, beliggende kun 100 meter fra Øresund, findes en vidunderlig grund på hele 1621 kvadratmeter, som strækker sig i fuld bredde ud til en af Hellebæks smukke søer (Fordammen).
På denne grund byggede arkitektparret Steen Kieler og Nanna Sloth Møller deres drømmebolig i 1987 med en tilbygning i 1990. De havde også deres tegnestue på stedet. Det er en yderst spændende og gennemtænkt villa med et samlet byggeareal på hele 330 kvadratmeter.
Boligarealet er på 268 kvadratmeter i forskudte niveauer med spændende lysindfald og udsigt til skoven, der spejler sig i søen. Huset har masser af lækre detaljer og en tilhørende anneks på 25 kvadratmeter, som er opført som et lille sort træhus med rødt tegltag. Annekset indeholder både køkken, bad og udsigt til skoven og søen.
Der er en stor børneafdeling med tre store værelser og et stort badeværelse. Det ene værelse har en sovehems med udsigt til Øresund. Der er også en 45 kvadratmeter stor garage, som man har direkte adgang til fra spisekøkkenet. Garagen har loft til kip, tagsten med gulvvarme lagt i sildebensmønster og en brændeovn.
De tre forskudte stuer har alle udsigt til åkanderne, og den store stue har en indbygget masseovn, der kan opvarme det meste af huset. Fra stuen er der adgang til forældresoveværelset med eget badeværelse.
I kælderen er der vaskefaciliteter og et naturgasfyr.
Stedet har en magisk og uforklarlig stemning, hvor alt synes at gå op i en højere enhed. Man kan både høre havets bølger og fuglene i skoven, og man kan fiske fra sin egen lille bro ned til søen.
Huset har i en årrække været udlejet og trænger generelt til at blive frisket op.
Udover udsigten til skoven og søen kan man også se den smukke ejendom, som tidligere blev kaldt det kongelige opfostringshus. I dag huser det en af Danmarks mest eftertragtede skoler, Skorpeskolen.
Hellebæk ligger som er en usædvanlig smuk og smal bræmme mellem Øresund og Teglstrup Hegn, få kilometer fra Helsingør Centrum. Området består af velholdte bygninger fra det gamle industrisamfund, og terrænet er kuperet med masser af søer og skov, herunder den berømte Hammermølle. Der er både eftertragtede skoler off. transport og gode indkøbsmuligheder i nærheden.

1987
Byggeår
7
Antal rum
3
Antal toiletter
1612 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

10.477 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,893 / 40.765 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Nystrup-Larsen
home Espergærde - Snekkersten

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

larsen@home.dk

49 13 50 00

49 13 50 00