Flinteløkken 11, Hostrupskov, 6200 Aabenraa

158 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Flot moderniseret funkisvilla med fjordudsigt


Naturskønt, populært kvarter

En udsigt over fjord og trætoppe kan tryllebinde året rundt - og den oplevelse venter i denne lækre funkisvilla, hvor skiftet fra sommer til efterår og vinter til forår kan overværes helt tæt på i de unikke omgivelser, der fremadrettet kan danne ramme om jeres familieliv. Her er netop lavet helt nyt køkken samt skiftet alle døre og vinduer til træ/alu. 
Omgivelserne er balsam for sjælen, hvad enten I går en stille tur ved Aabenraa Fjord, eller du snører løbeskoene og begiver dig ind under trætoppene i den nærliggende Hostrupskov. Samtidig får I glæde af de byens tilbud i Aabenraa midtby, som I når efter knap ti minutters kørsel, mens familiens skolebørn kan cykle til skolen i Stubbæk via cykelstien på godt og vel samme tid.
I finder jeres nye hjem på en blind vej, hvor villaen ligger ugeneret i det kuperede landskab og sikrer jer en pragtfuld udsigt over vandet. Den moderne og indflytningsklare bolig fordeler sig over to plan med et nyinstalleret køkken med hvide, grebsfrie elementer og god plads til husets madsnedker, mens alrummet har plads til gæster samt udgang til vestvendt altan. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet og byder på brændeovn og store udsigtsvinduer med kig til fjorden. I forlængelse heraf venter endnu en stue/bibliotek, hvor der også er plads til at falde i svime over udsigten. Etagen byder desuden på to store, lyse værelser og et stilfuldt, nyrenoveret badeværelse med både brus og bidet.
Fra entréen er der adgang til gæstetoilet og trappe til den underetage, som supplerer med et par gode værelser, tekøkken med udgang til havens store terrasse samt viktualierum, nyt bad og teknikrum med sauna. Ud over fordelingsgang med vindeltrappe til overetagen, er der også egen indgang hernede, hvilket uden tvivl vil appellere til familiens større børn, der hurtigt får indrettet underetagen som deres egen.
Haven er en oase, der nemt danner ramme om familiens udeliv - fra hyggestunder på terrasserne og de dejlige kroge til leg på plænen. I får også garage med port.
For jer, der drømmer om en bemærkelsesværdig flot opdateret ejendom med en god planløsning, en skøn have og en misundelsesværdig beliggenhed, er denne villa afgjort et besøg værd.

5Antal rum
1968Byggeår
3Antal toiletter
1154 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.502 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,271 / 13.736 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045