Flintebjerg 18, Osted, 4320 Lejre

138 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Lys og velindrettet villa i Osted


- Skøn, ugeneret og sydvestvendt have

Med sine 138 m2 kan denne velholdte villa umiddelbart henvende sig bredt til både par, børnefamilier og seniorer. Selvom der er blevet passet godt på huset fra1998, er haven mere end almindeligt fin. I får endda hjemme i et nyere børnevenligt kvarter i Osted, hvor I finder alle fornødenheder inden for byskiltet.

10 kilometer til Roskilde og pendlervenlig afstand til Storkøbenhavn gør Osted til et godt udgangspunkt, hvis arbejdspladsen eller kulturelle aktiviteter skal prioriteres. Samtidig imødekommes dagligdagen med gode indkøbsmuligheder foruden lokale specialiteter som slagteren og byens ostehandler. Osted har gode idrætsfaciliteter flere skoler og pasningsmuligheder, mens jeres fredelige kvarter også har direkte adgang til skønne naturstier langs åbne marker og å.

En varm terracotta farvet murstens facade og et rødt valmet tegltag tegner boligens ydre karakteristika, Huset er opført med dobbelt vinkling, der får bygningen til at afskærme den ugenerte baghave godt. Taget er ført ud over den dobbelte carport, værkstedet og en del af terrassen. Den lyse udestue tilbyder lune aftner i læ det meste af året. Både forhaven og baghaven er endvidere anlagt med varierede bede og beplantning, som bidrager til den flotte og indbydende helhed.

Indenfor fremstår boligen i velholdt, original stand, og de solide naturmaterialer vidner om, at der er valgt god kvalitet fra starten. Indretningen er især koncentreret om den skønne opholdsafdeling, hvor loftet er ført til kip. Dét er udnyttet til et par nyere ovenlysvinduer, og desuden indgår køkkenet i det åbne afsnit.

Ved siden af køkkenet er et stort bryggers, som I tørskoet har adgang til via carporten, så rummet kan udgøre en praktisk forlængelse af madværkstedet ved behov. I samme ende af huset finder I to gode værelser og et badeværelse, mens boligens master bedroom med eget badeværelse er placeret ved stuen. Afrundingsvis byder huset også på en stor og lys entré, som byder jeres gæster behørigt velkommen indenfor. 

En lys og flot villa med en smuk have – kontakt os for en fremvisning, hvis det lyder som stedet for jer.
4Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
786 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.419 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,537 / 15.566 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Palmund
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sepa@home.dk

5555 4000

5555 4000