Fjordparken 55, 8700 Horsens

178 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

FJORDPARKEN - HORSENS


Velholdt og rummelig familievilla på attraktiv beliggenhed!

Velkommen til denne meget velholdte villa med fjernvarme og solceller. Her gør i uden tvivl et godt boligkøb og får en eftertragtet beliggenhed her i Fjordparken. Villaen ligger i kort afstand til Boller stien, som mange nyder i form af gå- og løbeture, hvor naturen og fjorden kan nydes. Skal børnene sikkert i skole, eller daginstitution, så klares dette nemt og sikkert via stisystem og tunnel, så ingen store veje skal krydses. Horsens pulserende byliv med butikker, caféer og restauranter, samt det nye havnemiljø er ligeledes i gå afstand fra boligen, og skal du på motorvejsnettet klares dette på under 10 min. i bil.

Ejendommen byder på hele 178 m2 bolig samt 14 m2 udestue. Dertil får i dobbelt carport til bilen, værksted og tilhørende udhus/redskabsskur, drivhus og ikke mindst den lille overdækket terrasse. Til ejendommen er en velanlagt 925 m2 stor grund, flot opvokset med græsplæne, hyggekroge og skøn nyere anlagt træterrasse. 

Vinduerne er træ/alu og skiftet i 2008, taget er tidligere renoveret og det fine HTH køkken er fra ca. 2014. Dertil får i høj komfort med gulvvarme i begge badeværelser, entré, stue, bryggers og køkken/alrum. Dertil er jeres el-forbrug meget lavt med 4 KW solcelleanlæg fra 2012. 

Indretning:
I bydes indenfor i den dejlige entré/vindfang med god plads til overtøjet. Herfra ind i boligens lækre køkken/alrum med nyere ovenlys vinduer som giver et rigtig godt lysindfald til rummet. Køkkenet er fra HTH og fremstår moderne med hvide fronter og plads til spisekrog. Via køkkenet er der desuden et godt bryggers. Alrummet og den ene stue går i ét og her har man virkelig lyst til at nyde mange gode stunder. Der er god plads og en skøn brændeovn til vinterhygge. Med stor glas-skydedør kan man delvist lukke til stue nr. 2, men stadig se - perfekt til børnefamilien når gæsterne er på besøg. Stuen er ligeledes med ovenlysvinduer, nyere gulv og med massere af lys. Herfra er der også udgang til den skønne udestue med direkte forb. til værkstedet. Rummet er også ideelt til kontor/multirum. I den bagerste del er et stort soveværelse med ovenlysvindue, indbygget skab og terrassedør. Dertil et dejligt moderniseret badeværelse med stor bruseniche. I den anden ende er en god børneafdeling med 3 værelser og tilhørende badeværelse. 

Kunne boligen her lyde interessant? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 75 62 82 00 for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!
6Antal rum
2000Ombygget
2Antal toiletter
925 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.549 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,967 / 11.945 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tino Ramløs Bograd
home Horsens - Vejlevej

Salgschef, Vurd.specialist RD

tinbo@home.dk

75628200

75628200