Fjordparken 53, Allerup, 4300 Holbæk

326 m2 villa

Kontant 6.500.000 kr.

Allerup, Holbæk


Liebhavervilla med fantastisk udsigt over Holbæk fjord

På Fjordparken 53 ligger denne perle af en ejendom i 2 etager, beliggende på en lukket villavej og placeret i første række til fjorden. Det har I nu muligheden for at blive nye heldige ejere af. 

Ved ankomst bliver I budt velkommen af flot stenbelagt indkørsel med dobbelt integreret carport. 
Huset fremstår i oprindelig stil, men fremstår super flot og velholdt.

Stueplan byder velkommen af en stor bred entré med adgang til velholdt gæstetoilet, samt husets master bedroom. Her er der flotte indbyggede skabe, fra værelset er der fantastisk udsigt over fjorden, samt adgang til eget stort badeværelse med både bruseniche og badekar som er opført i kvalitetsmaterialer i form af marmorbordplade og klinker.
Entréen munder ud i en dejlig lys spisestue, med klinkegulv og vægge i hhv. mahognipaneler og blotlagte mursten. I åben forbindelse hertil ligger husets store flotte stue med egetræsparketgulv, flot pejs i marmor, samt store vinduespartier som giver panoramaudsigt over Fjorden og Tuse Næs.
Fra stuen er der både udgang til stor terrasse mod fjorden, hvorfra udsigt bliver endnu bedre, samt til sydvendt aflukket gårdhave hvor man kan nyde solen i læ.

Stueplan byder desuden på stort og rummeligt spisekøkken, opført i mahognitræ med stålbordplade. Her er en god spiseplads, serveringslem til spisestuen, samt udgang til gårdhaven. Fra køkkenet er der adgang til husets bryggers med håndvask og vaskefaciliteter, samt egen indgang, samt til endnu et godt stort badeværelse med bruseniche og badekar.
I en afdeling for sig finder I 2 gode store værelser med flotte parketgulve, det ene har indbygget skab og udgang til gårdhaven.
Kælderen tilgås via bred trappe fra husets opholdsstue. Her træder I ind i endnu en stor stue med klinkegulv, blotlagte bjælker og murværk, samt stor åben pejs. Fra stuen er der ligeledes udsigt til fjorden, samt udgang til terrasse og have. I forbindelse til stuen er der etableret et hyggeligt bar-rum.
Kælderen rummer endvidere en fordelingsgang med udgang til haven, et disponibelt rum til opbevaring, samt sauna og fyrrum med badefaciliteter.

Til huset hører et godt redskabsrum med adgang fra haven, samt flere gode terrasser, så man altid kan finde sol, skygge og læ.
Kontakt og allerede i dag for en fremvisning, vi glæder os til at vise jer rundt.
1972
Byggeår
6
Antal rum
4
Antal toiletter
1025 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.942 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,645 / 31.106 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59