Fjordparken 20, 4560 Vig

167 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Charmerende træhus med den smukke udsigt ud over det kuperede landskab i det attraktive Vig


Vig

På Fjordparken finder I denne villa med særligt højt til himlen. I Vig er I aldrig langt fra noget og her får familien altså et skønt udgangspunkt for hverdagen, hvor tingene nemt løser sig i hverdagen.

Velkommen til Fjordparken. Her får I en lækker villa i naturskønne omgivelser og stadig tæt på alt det familien skal være tæt på for, at hverdagen kan glide nemt.

Villaen er et charmerende træhus med en fantastisk udsigt over det kuperede landskab i Vig.

Boligen fordeler sig over stueplan og 1.sal. I den højt beliggende stueetage finder I to gode værelser, stort lækkert badeværelse, her er et fint spisekøkken, en stor, dejlig stue og et super praktisk bryggers der er moderniseret.
1 sal. indeholder 2 store værelser samt stort fællesrum med udgang til en fantastisk træterrasse, hvor man virkelig kan fornemme hvor højt i landskabet huset er placeret. Ligeledes har man endnu et badeværelse med brus.
Faciliteterne gennem hele huset er alle velholdte og brugbare. Her er altså gode muligheder for, at I kan rykke ind i huset med det samme og nyde sit nye hjem.

I får også en god lang indkørsel samt stor overdækning, så bilen kan stå tørt og godt. 

Man har ligeledes bygget en fin overdækning nederst i haven, hvor man har indrettet det fedeste udemiljø til gode aftenstunder med venner og familie. 

Fjordparken er beliggende for enden af en lukket villavej - I får altså en fantastisk rolig beliggenhed, hvor I kan nyde en helt særligt fredfyldt atmosfære i både hus og have.

I Vig er I samtidig altid tæt på alt det I skal bruge i hverdagen. Her kan børnene, ad de trafiksvage veje og ad byens stisystemer, selv cykle i skole. Station, daginstitution og indkøbsmuligheder er at finde indenfor gå- og cykelafstande og huset ligger få minutters kørsel fra motorvejen, med gode forhold for pendleren.
I Vig er der svømmehal, Cafe´ Bio og kun 4 km til Sejerøbugten lækre badestrande.
1977
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
957 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.444 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,469 / 8.124 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65