Fjordmarken 9, 6200 Aabenraa

174 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Indflytningsklar og yderst velindrettet familievilla beliggende i


skønne omgivelser nær skov og fjord

Glæd jer til hverdagen i denne lyse, velindrettede bolig, der ligger i pragtfulde omgivelser syd for midtbyen og ikke mange minutters gang fra Aabenraa Fjord. Ejendommen er placeret i bunden af en lukket lomme i et roligt villakvarter, hvorfra der er gåafstand til daginstitution, skoler og dagligvarebutikker. Skov og strand nås nemt til fods - faktisk er det oplagt at dyrke både vandsport, løb og cykling i et skønt nabolag som dette. Ydermere tager turen til centrum ikke mere end 20 minutter, hvorefter I har adgang til et væld af forretninger, caféer, restauranter og et levende kulturliv.
Glæden fortsætter indendørs, hvor I bliver mødt af en lys og indbydende atmosfære. Køkken/alrummet er husets samlingssted - et skønt leverum hvor I kan nyde nærvær og hyggestunder. Der er loft til kip, udgang til haven og gulv-til-loft vinduer, som bidrager til et godt lysindfald og en dejlig rumfornemmelse. En halvmur adskiller alrummet fra den rummelige opholdsstue, hvor der også er et gavmildt lysindfald. Stuen er i et forskudt niveau, hvilket giver rummet en ekstra dimension.

Forældresoveværelset har rigelig skabsplads, direkte udgang og eget badeværelse med bruseniche. De fire værelser er centralt placeret i huset - alle er med indbyggede skabe og de tre er med hems.
Huset rummer også et stilrent og praktisk bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliteter. I tilknytning til entréen findes endnu et badeværelse i samme flotte nordiske stil som det i forældreafsnittet.

Udenfor kan I nyde solen på en af de to store vestvendte terrasser eller nyde en stille time i det fine orangeri. Der er naturligvis også plads til leg på plænen i den smukt anlagte have, der er fuldstændig privat og ugeneret.

Boligen er gennemgående bygget i gedigne materialer. Her kan bl.a. nævnes flotte Dinesen plankegulve, ølandsklinker, fuldmurede vægge, HTH inventar, Quooker og ikke mindst eksklusive hvidevarer fra Miele og Trepol.

Velkommen hjem!
6Antal rum
1995Byggeår
2Antal toiletter
754 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.109 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,965 / 18.265 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045