Ferritslevvej 127, 5540 Ullerslev

136 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Ullerslev


Bosæt jer blandt markrige arealer med korte distancer til byen

På Ferritslevvej 127 er tilværelsen præget af de brede marker, der synes at dække området som et roligt og naturrigt tæppe. Her har I mulighed for at komme helt ned i gear til lyden af fuglenes kvidren og trækronernes hvislen, alt imens den charmerende villa præsenterer sig med en række gode muligheder for både børnefamilien og parret.
Lad os blive lidt ved området, for her bosætter I jer yderst naturrigt med udsigt til marker fra alle sider. Der er god plads mellem jer og naboerne, og det giver jer i kombination med de åbne arealer en yderst rolig og privat tilværelse, hvor I kan komme helt ned i gear. Dermed ikke sagt, at I bosætter jer langt fra byliv og mennesker, for efter blot få minutters kørsel kan I være enten i Ellinge eller Ferritslev, hvor alle dagligdagens nødvendigheder kan findes. Hertil stopper bussen, der kører i retning mod Årslev, på vejen, og E20-motorvejen kan nemt nås i bil.
Grunden præsenterer sig på en hyggelig og nem vis, hvor den falder godt i hak med de omkringliggende naturarealer. Her kan I drage nytte af den praktiske garage samt den rolige have, hvor den havekyndige har rig mulighed for at gå til værks med alskens skønne og grønne projekter, alt imens de resterende familiemedlemmer kan tage sig en afslappende stund på det grønne græs.
Indendørs venter jer desuden tre gode plan med en naturlig afgrænsning mellem privatliv og samvær. Stueplan møder I som det første efter hoveddøren, og her får I glæde af et værelse, en stue, et køkken og et gæstetoilet. Fra køkkenet kan I enten tage trappen op til førstesalen med en rummelig repos, to værelser og et stort badeværelse, eller I kan tage trappen ned til den lyse og anvendelige kælder med en række disponible rum og et badeværelse. I får altså her en velholdt bolig med en række gode elementer, der med sikkerhed rummer flere gode år i sig endnu; hjemmet lægger dog samtidig op til, at I som de kommende ejere har rig mulighed for at sætte jeres eget præg på arealerne, således at I kan få lige netop jeres drømmehjem. Det kan være alt fra en klat maling på væggene eller en udskiftning af inventaret på badeværelserne og i køkkenet til hele ændringer i planløsningen.
1905
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
803 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.415 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,784 / 2.934 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ann-Christine Fredensborg
home Ringe

Salg & Vurdering

annc@home.dk

62624646

62624646