Fenrisvej 5, 8230 Åbyhøj

146 m2 villa

Kontant 4.998.000 kr.

ÅBYHØJ


Skønt hus i hjertet af Åbyhøj på en rolig, afskåret placering! 146 m2 bolig + ca. 38 m2 "anneks"

home byder her velkommen til en sjældent udbudt mulighed i form af dette skønne halve dobbelthus i hjertet af Åbyhøj. Herligheden ligger på den attraktive adresse, Fenrisvej, ”inde bag ved”, hvilket giver rolige og private omgivelser med en oase af en have, der opleves. Det er en bolig i 2 plan med 146 m2 bolig samt ca. 38 m2 ”anneks” og en overkommelig have med hyggelig terrasse. Boligen ligger som et halvt dobbelthus på en 738 m2 overskuelig grund, hvor I har carport og parkeringsplads ud til Fenrisvej, og derfra videre gang hen til huset og haven inde på koteletgrunden. Dejlig privat og afskåret!
Huset byder på entré med god garderobeplads. Fint badeværelse med toilet, vask og bruseniche. Stor og rummeligt alrum med spise-/opholdsstue og udestue og udgang til terrasse og haven. Godt og funktionelt køkken med god plads til madlavning og spiseplads også. Videre herfra bryggers med vaskefaciliteter og opmagasineringsplads. På 1. salen har I fire regulære værelser.
Dertil har et separat ”anneks” på ca. 38 m2, hvor I også har mulighed for hobbyrum, festlokale e.l. – her et badeværelse, hvor der nu er et lille køkken.
Slutteligt har ejendommen et stort skur med god plads til haveredskaber, opbevaring osv. På den sydvendte terrasseoase og græsplænen, befinder man sig i rolige omgivelser, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. En skøn atmosfære i sin overskuelige størrelse med private omgivelser.
Huset ligger i kort gåafstand til offentlig transport, dagligvarekøb, specialbutikker osv. Skoledistriktet til nærværende adresse af den eftertragtede Gammelgårdskolen, beliggenhed er i top med sine trygge omgivelser i attraktive Åbyhøj - og i kort cykleafstand til Aarhus City og storbylivet!
Perfekt for køberne, der søger en overskuelig bolig med overkommelig have på en rolig placering, og som samtidig værdsætter en attraktiv og bynær beliggenhed…
home byder velkommen!

1897
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
758 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.703 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,583 / 24.246 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700