Felstedvej 15, 6300 Gråsten

288 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Spændende lystejendom lige ud til Gråsten Skov


Gode udbygninger med mange anvendelsesmuligheder

Der venter jer masser af plads både ude og inde, hvis I bliver de nye ejere af denne flot vedligeholdte lystejendom i det skovrige landskab lidt uden for hyggelige Gråsten. I får et velindrettet stuehus i to plan på 288 m2, og hertil kommer disponible rum og udbygninger på samlet 356 m2. Den selvstændigt beliggende stald er indrettet med sadel- og foderrum og har desuden ti topmoderne hestebokse, som kan fjernes, hvis stalden ønskes benyttet til andre formål. I sidebygningen til stuehuset er der desuden en “gammel” stald med yderligere to bokse. 

I sin nuværende form egner ejendommen sig således fortræffeligt til hestehold, men den har mange andre anvendelsesmuligheder. Den generøse plads kan eksempelvis udnyttes til hjemmeerhverv, pladskrævende hobbyprojekter, andre former for dyrehold eller noget helt fjerde. Bemærk, at der er tilladelse til erhvervsmæssig dyrehold. Der medfølger en stor grund på 5.802 m2, som både byder på drænet fold med læskur til hestene og en skøn have, hvor udendørslivet kan nydes med det smukke omgivende landskab som bagtæppe. 

På ejendommens fødselsattest står der 1930, og byggestilen er klassisk med rødstensfacade, dannebrogsvinduer og halvvalmet tag. Ejendommen er godt afskærmet mod vejen af en mur med gitterlåge, og forhavens træer bidrager til den grønne ramme om bygningerne. Man bydes velkommen på en gårdsplads, der ligger godt i læ mellem ejendommens længer og sætter den helt rigtige landlige stemning allerede ved ankomsten. 

I hjørnet mellem længerne finder I indgangsdøren, der leder direkte ind i en præsentabel og højloftet entré med trappe til førstesalen. Hele boligen fremstår i pæn og velholdt stand, og der en lys og indbydende stemning overalt. Fra entreen er der forbindelse til et stort køkken-alrum, der er det naturlige omdrejningspunkt for det daglige liv i boligen. Køkkenet er flot opdateret med elementer fra Invita i grå højglans med bordplade i ask. Der medfølger alt i hvidevarer fra Miele. De synlige loftsbjælker bidrager til den charmerende atmosfære, og der er et godt gennemstrømmende lys takket være vinduer på begge sider af rummet. Der er plads til et stort spisebord midt i rummet, og I kan også indrette et sofahyggehjørne omkring brændeovnen. 

I stueplan finder I herudover et stort soveværelse med forbindelse til et tilstødende værelse, som lige nu benyttes som walk-in closet. Herfra er der adgang til et badeværelse. Soveværelset har en stor glaskarnap med udgang til haven og kan også fint anvendes som ekstra opholdsstue. 

På førstesalen er der loft til kip og fritliggende hanebåndsbjælker. Heroppe finder I et stort opholdsrum med brændeovn og et fantastisk lysindfald. Fra rummet er der udgang til en sydvendt udsigtsaltan med kig til skoven. Etagen indeholder herudover to rummelige værelser. Det ene værelse har vinduer mod nord og øst. Det andet værelse har vinduer mod syd og nord og er tillige udstyret med en stor hems. 

I tillæg til boligarealet får I et stort disponibelt rum i stueplan med store vinduespartier og udgang til gårdsplads og have – her er der virkelig mange spændende anvendelsesmuligheder. Hertil kommer yderligere tre disponible rum, som fuldender sidelængen. 

Endelig skal det nævnes, at ejendommen opvarmes med jordvarme. 

Med Gråsten Skov som nabo kommer I til at bo med naturen lige for jeres fødder. Samtidig er der let adgang til alle Gråstens bekvemmeligheder. Der er kun halvanden kilometer ind til den gamle slotsby, som byder på hyggelige handelsgader og et stemningsfuldt havnemiljø. I får også adgang til Gråstens rige udbud af sports-, kultur- og foreningsaktiviteter. Der ligger en rideskole tæt på ejendommen, og i Gråsten finder I også skole og daginstitution. Der er en skøn atmosfære i Slotshaven ved Graasten Slot, som kan benyttes frit, når ikke lige kongefamilien afholder deres sommerferie her. I får desuden let adgang til motorvejen og de mange gode tilbud i blandt andet Sønderborg og Flensborg. 

Er I blevet nysgerrige efter at høre mere om denne spændende ejendom? Ring til home og bestil en fremvisning allerede i dag.

1930
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.928 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,385 / 18.281 kr.

Tjek boliglån