Fejøvænget 6, True, 8381 Tilst

158 m2 villa

Kontant 3.145.000 kr.

Indflytningsklar ét plans villa på 193 kvm, beliggende på lukket vænge.


TILST - SKJOLDHØJPARKEN

Velkommen til Fejøvænget 6 i det attraktive villakvarter, Skjoldhøjparken, i Tilst. Her venter en fantastisk familievilla på 193 kvm i ét plan, der vil give jer masser af plads til at leve og trives i. Ejendommen har nyt tag fra 2007 og nye vinduer fra 2006 og fremstår generelt i flot og indflytningsklar stand.

Man bydes velkommen indenfor i ejendommens entré og fordelingsgang, med plads til sko og overtøj. Ejendommen byder på 4 rummelige soveværelser, hvoraf det ene ligger i en afdeling for sig selv med eget badeværelse og indgang. Derudover har ejendommen et yderligere flot badeværelse med bruseniche og et ekstra toilet, som bidrager til en høj grad af funktionalitet i hverdagen. Ejendommens hjerte er den store stue i åben forbindelse med et flot og stort køkken fra Vordingborg, der giver jer mulighed for at samles og hygge jer i et skønt og hyggeligt miljø. Det store vindues-/dørparti i stuen giver et fantastisk lysindfald, der skaber en dejlig atmosfære i boligen.

Udenfor venter en dejlig og solrig have, der er perfekt til afslapning og leg for både store og små. Haven er lukket, så I kan føle jer trygge og uforstyrrede, mens I nyder solen og samvær med familie og venner på en af de 2 store terrasser i haven. Den overdækkede carport i forbindelse med ejendommen er med til at sikre, at I kan gå tørskoet ind fra bilen. 

Beliggenheden på det lukkede vænge er ideel for en familie, der ønsker ro og tryghed i hverdagen. Via det store etableret stisystem i Skjoldhøjparken, kommer man nemt rundt og der er kun få minutters gang til både skole, utallige indkøbsmuligheder og offentlig transport, så I har alt, hvad I behøver lige i nærheden.

Alt i alt er Fejøvænget 6 en fantastisk bolig med masser af plads, lys og komfort. Med sin attraktive beliggenhed, dejlige have og indflytningsklare stand er den perfekt til en familie, der ønsker at bo i et skønt og trygt miljø uden at gå på kompromis med plads og funktionalitet.

home byder velkommen.
6Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
840 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.967 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,133 / 14.603 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700