Fayesgade 19, 9500 Hobro

195 m2 villa

Kontant 998.000 kr.

NU MED FJERNVARME.


Håndværkertilbud, centralt i Hobro - 2-plansvilla m/fuld kælder nær havn, by og skov!

Stor villa med mange muligheder. Dejlig central beliggenhed, med udsigt over by samt kig til havn, nem skrående have med ældre muret garage. 
Villaen trænger til lidt generel vedligehold, dette er dog hurtigt klaret for handymanden og samtidig hensyntaget til i prisen. Villaen fremstår med gode store og lyse rum - boligkvardratmeter på alle 3 plan med et samlet areal på 195 m2 iflg. BBR - hvorfor alle muligheder er tilstede for at lave en rigtig familievilla med hobby-/aktivitetsrum eller teenageudslusning i kælder, daglige opholdsrum i stueplanet og værelser i tagetagen - eller den lidt mere omsiggribende hvor tagetagen laves til spændende opholds- og udsigtsstue med kipførte lofter med udgang til udsigtsaltan mm. og de nuværende 2 stuerum i stueplanet istedet laves til værelser.
Villaen er oprindelig opført i 1922 med en stor ombygning og renovering i 1977 omfattende både en tilbygning, en ny facademur i gule teglsten og en ny tagkonstruktion og bøgleeternittag samt udsigtsaltaner - indvendigt blev der også lavet noget om bl.a. et nyt flisebadeværelse, nedtagning af vægge og nyindretning af tagetage med bl.a. toiletrum.
Senere blev der af nuværende ejer - i 1999 - lavet køkken/alrum med mange skabe og skuffer, lyse elementer og ½-vægsadskildelse mellem køkkendel og alrummet, fra sidstnævnte udgang til stor altanterrasse og indg. til opholdsstue.
Villaen fremstår i dag med følgende indretning:
En rummelig entré med plads til garderobe mv. og i delvis åben forbindelse til fordelingsgang med nyere flot trappe til hhv. tagetage og det neder plan. Badeværelse med lyse fliser på gulv og væg, gulvvarme, vaskskab og en rummelig muret bruseniche. Hyggelig og lysfyldt, 2 delt opholdsstue med store vinduer mod hhv. syd og vest, højt til det hvidpudsede loft og med virkelig flot lakeret fyrtræsplankegulv. Nyere rummeligt køkken/alrum med god plads og mange elementer fra HTH - familiens naturlige opholdssted hvor dagens mange gøremål kan vendes og hvor der i sommermånederne er udgang til altanterrasse med udvidelsespotientiale!!
Tagetage indeh.: en fordelingsgang, praktisk toiletrum og 2 store værelser på hhv. 21 og 13 m2 - førstnævnte vil kunne opdeles hvis man isætter et ovenlysvindue! Er man så igang vil tagetagen kunne gøres synsmæssigt større med kipføring af lofter og inddragelse af skunkrum.
76 m2 stor kælder, hvor de 40 m2 er registreret som bolig - her er følgende indretning: Bagindgang med trappe til stueplanet, fyrrum og bag dette et rigtigt godt depot-/hobbyrum. Stort vaskehus/bryggers med store store vinduer og igen indgang til et ca. 15 m2 stort værelse med fyrtræsplankegulv og store vinduer mod syd og vest.
1922
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
625 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.311 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,219 / 4.836 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Myrtue
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

myrtue@home.dk

98511201

98511201