Fasanvej 18, 9440 Aabybro

188 m2 villa

Kontant 2.348.000 kr.

Flot 1-plans villa i Aabybro beliggende i roligt kvarter


Hele 188 kvm bolig samt stor og renoveret kælder

Velkommen til Fasanvej 18 i Aabybro, hvor du finder denne flotte villa, som venter på at byde dig velkommen til en harmonisk tilværelse. Huset er beliggende i et skønt og roligt nabolag, hvor indkøb, skole og læge kun er en lille gåtur væk. Derudover får du under 30 min. kørsel til Aalborg, samt ca. 20 min. til lufthavnen i bil eller med offentlig transport.

Når du træder ind i huset, mødes du af en indbydende entré, som leder dig videre til et smukt køkken,  hvor du finder alt, hvad du behøver for at udfolde din madlavningsevne, med god plads til at samle hele familien om madlavningen. Fra entréen har du også adgang til værelsesafdelingen, som byder på hele fire rummelige værelser, et gæstetoilet og et lækkert badeværelse. Videre fra entréen træder du ind i den store stue, der kombinerer både spisestue og en hyggelig dagligstue. Her får du også masser af lysindfald fra de store vinduespartier, hvor der desuden er mulighed for at åbne op ud til terrassen, og lukke sommervejret ind i hjemmet. Denne skønne sydvestvendte terrasse, skaber de perfekte rammer for at nyde solen og sommeraftenerne i det fri. Og til de køligere dage, er der desuden mulighed for at tænde op i brændeovnen inde i stuen, for at skabe ekstra hygge. Bryggerset, som ligger lige bag køkkenet, fungerer som et praktisk bindeled mellem huset og carporten, og herfra har du også nem adgang til kælderen. Husets kælder står virkelig skarpt og byder på et dejligt bryggers, badeværelse og et større rum som er oplagt til hjemmekontor. Derudover finder du tre mindre rum som er ideelle til opbevaring, viktualierum eller noget helt tredje, og så får du i bunden af kælderen et dejlig stort rum, som sælger i dag har indrettet som hjemmebiograf. Rummets størrelse gør det desuden oplagt som festlokale, hobbyrum eller hvad end du har behov for, som kræver ekstra plads. En lækker detalje ved kælderen er, at alle organiske materialer er udskiftet med med uorganiske materialer som der gøre kælderen ekstra vedligeholdelsesfri. 
Udenfor huset venter dig en carport og et tilhørende skur til opbevaring af haveredskaber. Haven er dejlig privat og overskuelig, og er nem at vedligeholde. Terrassen er perfekt orienteret mod sydvest, hvilket giver dig masser af muligheder for at nyde solen hele dagen lang.

Villaen er opført i 1968, og siden ejerens køb i 2015, er kælderen blevet totalrenoveret. Og så er taget endda skiftet i 2019 i sammen omgang blev loftet efterisoleret med +200mm isoleringsmateriale.
Denne villa på Fasanvej 18 er en sjælden perle i Aabybro by, der kombinerer praktisk beliggenhed, skøn og rummelig indretning samt gode udearealer. Kunne du tænke dig at se denne skønne bolig på en fremvisning? Kontakt os allerede i dag på 96 38 38 01 eller aabybro@home.dk!


5Antal rum
2019Ombygget
2Antal toiletter
816 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.348.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.276 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,377 / 11.203 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Aabybro - Brovst

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383801

96383801