Fasanvej 17, Bredballe, 7120 Vejle Øst

166 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Arkitektonisk perle i Bredballe med imponerende udsigt til Vejle fjord


Til den kvalitetsbevidste køber med et materialevalg, som skal opleves

Ganske enkelt imponerende! – fra A til Z. Unik udsigtsvilla i Bredballe – sjældent set bedre - arkitekttegnet med sans for kvalitet og gennemførte detaljer, overraskende og eksklusivt i bedste ”Bo Bedre” stil, hvor INTET er overladt til tilfældighederne.

Vi befinder os i ét af Bredballes mest attraktive villakvarterer med smuk udsigt over fjorden lige så langt øjet rækker, på en mindre lukket villavej. Nyere arkitekttegnede villa i hele tre plan, spændende og flot sammenhængende Villaen består af i alt 249 etagemeter, og er opført efter alle kunstens regler, med stor fokus på vedligeholdelsesfrie materialer i form af skiffer beklædning samt kobber på hele facaden

I stueplan venter den unikke voksenafdeling, hvor I fra masterbed room har store vinduespartier med udsigt til både Vejle fjord og eksklusivt kig til garagen. På forældrebadeværelset er der stor glasafskærmet bruseniche, hvor man ledes direkte videre ud til husets udendørsbruser, hvorfra man kan nyde de friske morgenbade, samt udsigten året rundt. Fra husets 1. sal hvor der både er vinrum, toilet samt køkken/alrum og stue er der ligeledes en fantastik udsigt. Både i køkkenet og på de to badeværelser samt gæstetoilettet imponerer de flotte Vola-armaturer i messing, og derudover er alt inventar i køkkenet, bryggerset, på badeværelserne og i det rummelige walk-in-closet specialdesignet til huset af Rørvang Furniture. Alle trægulve er fuldlimet for at give den helt optimale akustik i rummene. Endelig er alle indvendige døre uden synlige karme speciallavet i USA. Der er endvidere blødgøringsanlæg, genvindingsanlæg, solceller samt alt lys og spot er LED.

I sommerhalvåret bliver den store unikke tagterrasse uden tvivl omdrejningspunktet for mange afslappende stunder og lækre middage under åben himmel. Med storslået udsigt til Vejle fjord og Ibæks skovbeklædte arealer på den anden side af fjorden, kan I nemt følge årstiderne herfra, og med tanke for den kræsende familie, er der ingen tvivl om, at den direkte adgang til husets underetage giver nogle fine muligheder for egen teenageafdeling med eget bad.

Nærområdet er kendetegnet med let adgang til skovarealer, Hældagerskolen, omgivelserne ved Vejle fjord. Der er under 5-7 minutters kørsel til Vejle centrum med et hav af butikker, cafeer samt ikke at forglemme Vejle musikteater.

Ring eller skriv til home Vejle og bestilt en eksklusiv fremvisning af denne unikke villa, som der kun findes én af i Danmark! – tlf. 75 822 811 – vejle@home.dk
2020
Byggeår
3
Antal rum
3
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.206 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

61,211 / 49.021 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811