Falkevej 3, 6760 Ribe

152 m2 villa

Kontant 2.845.000 kr.

Gennemrenoveret og indflytningsklar familievilla i høj kvalitet


Attraktiv beliggenhed på den bynære del af Nørremarken

Velkommen på Falkevej 3! Her venter jer et virkeligt dejligt hjem, som takket være nuværende ejer fremstår gennemgribende moderniseret  - dette på en yderst god beliggenhed med bl.a. Riberhus Privatskole "lige rundt om hjørnet". Derudover er der kort afstand til indkøb, offentlig transport, daginstitutioner, "Riplay" - Danmarks største legeplads og Ribes flotte bymidte med et væld af
oplevelser for hele familien. 

Velkommen til en velbyggede villa, som takket være den gennemgribende renovering, emmer af kvalitet. Denne bolig byder på en sublim kombination af elegance, funktionalitet og tidløs design.
Ved første øjekast mødes du af et flot køkken i hvide elementer, der ikke kun udstråler stil, men også fungerer som hjertet i hjemmet. Køkkenet smelter smukt sammen med et lyst alrum, der skaber en delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Dette skaber en inviterende atmosfære, hvor familie og venner kan samles og nyde hinandens selskab. Lysindfaldet i boligen er intet mindre end betagende. Store vinduespartier åbner op for naturligt sollys, der fylder rummene med en varm og indbydende glød. 
Værelsesafdeling med to gode værelser med tilhørende toilet. Her er plads til både børn og/eller gæster. Masterafdeling med et stort soveværelse, lækkert badeværelse og et rummelig walk-in-closet. Her er der virkelig skabt rammerne for en moderne opdeling med mulighed for separat forældre- og børneafdeling. Det praktiske bryggers fuldender billedet af denne skønne bolig. Her er der tænkt på funktionalitet, og det pæne design fra køkkenet er videreført.
Tilhørende boligen findes vognly, som sikre en tørskoen entré til huset. I forbindelse hermed er desuden en stor garagebygning med el-port. 

Haven er et kapitel for sig. Den er smagfuldt anlagt med stor fokus på et minumum af vedligehold i kombination med smukke løsninger. Her er flere gode solkroge og terrasser, samt gangsti omkring huset. 

Velkommen til et glimrende alternativ til en nyere villa - kontakt os for en fremvisning af denne indflytningsklare bolig..! 
5Antal rum
2014Ombygget
2Antal toiletter
832 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.661 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,377 / 13.017 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lind Johansen
home Ribe

Indehaver, Ejendomsmægler

jlind@home.dk

75424800

75424800