Købsaftale underskrevet

Faldet 35, 9800 Hjørring

208 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Fed villa fra 2015 på 208 m2 boligareal + ca. 70 m2 integreret garage/ udhus og vindfang


Super attraktiv beliggenhed i et særdeles familievenligt område.

Nu udbydes denne helt fantastiske villa beliggende i attraktive Højene - Villaen er beliggende for enden af en lukket vej i et særdeles familievenligt område - her kan børnene let gå i skole og idræt uden at skal over nogen trafikeret vej. 

Villaen er opført i 2015 i super lækre kvalitets materialer og fremtræder ud og indvendigt i en flot og indflytningsklar stand. Villaen har en rummelig og lys indretning, der giver en god plads til familien.

Villaen er indrettet med: Entré, bryggers + vaskerum, børneafdeling med 2 store værelser + badeværelse samt et lidt mindre værelse/ kontor. 

Endvidere super lækkert køkkenalrum med udgang til lækker sydvendt terrasse samt opholdstue. Stue og alrum er delvist opdelt af lækker gaspejs. Endvidere forældreafdeling med stort soveværelse med walkin samt endnu et lækkert badeværelse.

Udover beboelsen er der en super fed integreret garage med direkte adgang til bryggers + en overdækning i forlængelse af garagen. Endvidere god  stor have, hvor der er god plads til leg og afslapning. Haven er velholdt og særdeles familievenlig. Der er desuden en stor terrasse mod syd, hvor man kan nyde solen og hygge sig med familien og vennerne. 

Alt i alt en super lækker og moderne villa - perfekt til børnefamilien der søger en nyere opført bolig i et særdeles attraktivt område.

Kontakt Nickolau Thoft på 20639913 for nærmere information eller hvis fremvisning ønskes.

5Antal rum
2015Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nickolai Thoft
home Hjørring

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

nitho@home.dk

98929900

98929900