Købsaftale underskrevet

Espegyden 1, Sdr. Nærå, 5792 Årslev

94 m2 villa

Kontant 1.545.000 kr.

Sdr. Nærå


Totalmoderniseret villa lige i smørhullet af Sdr. Nærå

Er I på udkig efter en ny bolig til familien tæt på Odense? Så er denne rødstensvilla i halvandet plan med hvide vinduer og døre på Espegyden i Sdr. Nærå måske noget for jer. Villaen byder på en stue, et køkken og toilet på stueetagen, tre værelser på førstesalen og et badeværelse i kælderen samt tre disponible rum.
Den aflange stue er boligens samlingspunkt og kan indrettes med flere hyggekroge med sofaer og lænestole samt spisebord. Videre finder I det lyse køkken med meget opbevaringsplads.
Toilettet finder I i stueetagen og badeværelset i kælderen, hvor I også har plads til vaskefaciliteter. Derudover får I tre disponible rum i kælderen. Flere af rummene i boligen har et pænt gulv i trælook.
Udenfor kan I nyde sommeren i den dejlige have med en grøn græsplæne, træer, buske og blomsterbede. Terrassen er delvis overdækket, hvorfor I altid kan finde et sted i skyggen.
I området har I det meste i gåafstand, som for eksempel supermarked, busstoppested, daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og bibliotek. Årslev Station kan I nå på blot fire minutter i bil og mortorvejen fem minutter i bil. Ønsker I flere butikker, caféer og restauranter, ligger Odense under 25 minutter væk i bil. Alt i alt en flot villa, hvor mulighederne er mange, og hvorpå I kan sætte jeres eget præg. 
4Antal rum
1980Ombygget
2Antal toiletter
995 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thejs Lund Davidsen
home Ringe

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist

thda@home.dk

62624646

62624646