Eriksgade 20, 5000 Odense C

114 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Charmerende murermestervilla


Exceptionelt beliggende i et lækkert kvarter

Ønsker du at bo bynært, beriget af naturskønneomgivelser, tæt på alle hverdagens fornødenheder, børnevenlig vej, murermester villa - og så med en parklignende have, hvor I både finder frugttræer og bærbuske til at forsøde hverdagen med? Det lyder måske for godt til at være sandt, men hér er boligen – velkommen på Eriksgade 20.

Vi har fornøjelsen af, at kunne udbyde denne murermestervilla som ikke blot rummer det charmerende og æstetiske denne boligtype skal kunne, men derudover har matriklen sin egen parklignende have med skønt grøn udkig.

Boligens planløsning udfolder sig således:
Stor rummelig entré, toilet, stor lys stue som er i åben forbindelse med husets køkken/alrum. Hertil skal det nævnes, at der er nyere store vinduespartier med direkte udgang til husets terrassemiljø. Her sikres der godt med naturligt lys i husets hjerterum.
På 1. salen finder vi 3 værelser, badeværelse og fra forældreafdelingen er der direkte udgang til den nyere opførte altan med flot udkig til det grønne.
Kælderen byder på flere disp. rum samt bryggers. Kælderen er ikke godkendt til beboelse.
Nu fik vi nævnt, at boligen har sin egen park, men hvad er det, at denne have kan, som man ikke finder mange steder? Ikke nok med, at haven har en fin størrelse, for matriklen har faktisk hele 668 m2 – så rummer den alt det, I som familie drømmer om. En nem flisegang rundt om huset, et super indbydende terrassemiljø, rigeligt med plads til trampolin og fodboldmål - rigeligt med plads til at slå om sig. Så om I ønsker et orangeri, et bed til de grønne fingre, et anneks, nyt redskabsrum mv. eller måske en lille legehule til børnene nede bagerst i haven, så kan I bruge haven fuldstændigt som I ønsker.
Det er ikke tit der kommer boliger som disse i udbud – kontakt os derfor allerede i dag på 6613 9300 for en fremvisning.
1934
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
688 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.174 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,367 / 16.776 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bromark
home Skibhusvej

Ejendomsmægler, MDE

abro@home.dk

66139300

66139300