Eriksdalsvej 15, Falkerslev, 4871 Horbelev

288 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Yderst velholdt ejendom


I landlig idyl med udsigt til åbne marker

Flot og yderst velholdt ejendom med udsigt til åbne marker, her får du masser af kvadratmeter som kan rumme den helt store familie. Huset er med pudset facade og eternittag. Ejendommen er opført i 1913 og har fået fortaget en større renovering i 1978.

Planløsningen er som følgende: Stueplan indeholder rumlig entre med god plads til sko og jakker, fint badeværelse med både brus og badekar samt toilet og vask, her er gulvvarme. Godt Vordingborgkøkken med god skabsplads, i forlængelse af køkkenet er et godt praktisk bryggers med egen indgang. Stor rumlig stue med dejligt lysindfald og med udgang til en hyggelig terrasse. Her er 2 gode værelser med gode indbygningsskabe.

1. sal: Her er en god fordelingsgang med indbygget skabe, som fører til 3 gode værelser, nydeligt nyere badeværelse med brus, væghængt toilet og vask samt et stort værelse med eget køkken, perfekt som teenager afdeling.
For uden dette, er et fyrrum som i dag er indrettet som et rigtig godt værksted samt et stor indbygget udhus/garage med et uudnyttet loftrum.

Ejendommen opvarmes med et pille og brændefyr. Sælgers seneste årsforbrug har været ca. 20 rummeter brænde og ca. 2 paller træpiller. 
Ejendommen er beliggende med udsigt til åbne marker, på en stor grund med græsplæne, køkkenhave, brændeskur samt et hyggeligt gårdmiljø med flere bede samt fin beplantning. De sene sommeraftener kan nydes i den hyggelige overdækket terrasse. Her er en rigtig fin garage med plads til 2 køretøjer med 2 elektriske porte.

Så drømmer du om at bo i naturskønne omgivelser i denne store velholdte ejendom, står vi klar til fremvise.

1913
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
2212 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.707 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,303 / 7.244 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jørgen Danielsen
home Nykøbing Falster

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

jamd@home.dk

54 84 40 00

54 84 40 00