Enøvej 21, 4500 Nykøbing Sj

113 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Dejlig 1-plans villa med skøn have


Centralt i Nykøbing Sjælland nær by og strand

Villaen på Enøvej 21 er perfekt indrettet til familien med 1-2 børn. Her får I tre gedigne værelser, fine, lyse fællesrum og en super hyggelig have, tæt på alle byens tilbud og på skøn natur. En velindrettet bolig med en attraktiv beliggenhed.
Nykøbing Sjælland er Odsherreds største by. Her er spændende kulturelle tilbud i byens gallerier, i Odsherred Teater og i Pakhuset. Her er fede koncerter gennem hele året, sommerrevy og arrangementer for hele familien. 

På Enøvej 21 er I tæt på skole, daginstitutioner og indkøb samt bibliotek, borgerservice, apotek og alt det andet som I har brug for, når livet skal leves. Rundt om hele byen udfolder den smukkeste natur sig. Her finder I nogle af landets bedste badestrande, her giver åbne vidder følelsen af plads og her inviterer smukke skovområder på masser af skønne oplevelser i det fri. Med andre ord, så får I med et liv, der udspringer fra Enøvej 21 det bedste af to verdener samlet i en.
Villaen er velindrettet og perfekt til den lille familie med 1-2 børn. Planløsningen udnytter pladsen optimalt her, hvor I både får gode, gedigne værelser og lyse, åbne fællesrum.
Her er rummeligt badeværelse med kar og bruseniche, praktisk bryggers med egen indgang, hyggeligt spisekøkken og en stor, lys stue med videre adgang til haven og et charmerende, overdækket terrassemiljø.
Til huset hører en god carport med tilstødende udhus.
Den stemningsfulde, overdækkede terrasse er ikke det eneste skønne udemiljø i den ugenerte have. Her finder I flere, skønne hyggekroge i den solrige have, der byder på sol fra tidlig morgen og gennem hele dagen.
Foran huset er der etableret en stor, god indkørsel med plads til flere biler, trailer mm.
Vi ser frem til at invitere jer indenfor og vise jer rundt i hus og have.

4Antal rum
2004Ombygget
701 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.549 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,256 / 7.306 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Nykøbing Sjælland

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00