Engvej 3, Niverød, 2990 Nivå

135 m2 villa

Kontant 3.999.999 kr.

Indflytningsklar og charmerende villa på lukket stillevej


Nivå

Fantastisk skøn og charmerende villa i indflytningsklar stand og med den dejligste lille have på lidt over 400 m2 og en super skøn beliggenhed med stisystemer til de omkringliggende områder, skole, institutioner mv.
Villaen har igennem årene gennemgået en stor renovering, således den er tidssvarende også hvad angår loftshøjde mv. Senest er der anlagt den dejligste have med flot beplantning.
Indeholder: hyggelig entré, flot badeværelse, lækkert Svane-køkken anno 2016 med masser af plads til de kulinariske udfoldelser og samvær med familien. I køkkenet er der desuden en skøn brændeovn - centralt placeret så den giver varme i hele huset. Via glasdør er der adgang til det skønneste fadebur med masser af plads til kolonialvarer og vinen. Herudover er der et dejligt stort værelse med skabsvæg og fra køkkenet er der åben forbindelse til den hyggelige og meget rummelige spisestue med høje paneler og smukke gamle bjælker i loftet. Fra spisestuen er der dobbelt glasdør til den skønne og charmerende have som vender mod syd og sol samt den dejlige overdækkede terrasse der er med til at forlænge sæsonerne og give ly for duggen når denne falder en hyggelig sommeraften...
Fra spisestuen er der adgang til endnu et stort værelse - ligeledes med skabsvæg i rummets fulde bredde. 1.salen tilgås via en smuk svungen trætrappe til 1.salen, hvor der er åbent kontor, stort værelse også med skabe og masser af plads - et sandt master bedroom. Endvidere er der et lille rum til arkiv eller depot - dette rum var oprindeligt tiltænkt til at skulle være et toilet; en mulighed som ligeledes ligger lige for. Sidst men bestemt ikke mindst er der den store flotte dagligstue med brændeovn og loft til kip samt et fantastisk lysindfald og en charmerende balkon med smuk udsigt over området og med aftensolens sidste stråler dansene i horisonten.
Udvendigt er her masser af lys og luft omkring ejendommen og ingen generende støj fra hverken naboer eller vejene i området - snarere tværtimod - her bor en sød lille spætte familie i haven der nyder livet i ro og fred ved fuglehuset og man kan som ejere af dette vidunderlige sted glæde sig over at haven ikke kræver så meget andet end en græsslåning og derefter ren nydelse. Der er også en stor lukket garage med elektrisk port samt et stort godt og knastørt værksted til handy-personens hobbies.
Der er kort afstand til indkøb, skoler, institutioner og nem adgang til motorvejen og kun 20 min til København centrum. Perfekt til den travle familie. Her får du meget for pengene og huset og stedet skal opleves! Ring til home Hørsholm-Rungsted for en visning af dette dejlige hjem. Tlf.: 4921 4921
5Antal rum
1981Ombygget
436 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.999.999 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.065 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,983 / 18.395 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21