Engløkke 23, Agtrup , 6091 Bjert

127 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Villa midt i Sdr. Bjert


Godt indrettet og med dejlige lyse rum

Velkommen til denne dejligt beliggende villa midt i Sdr. Bjert. Denne skønne bolig tilbyder en fantastisk beliggenhed med gåafstand til skole og indkøb, hvilket gør hverdagen nem og bekvem.
Boligen byder på et nyt køkken/alrum, der blev renoveret i 2020. Den gamle entre er blevet indlemmet i køkkenet, hvilket har skabt et rummeligt og indbydende samlingspunkt for hele familien. Dette område er hjertet i hjemmet og er perfekt til hyggelige stunder og fælles aktiviteter.
Derudover finder du et praktisk bryggers/entre samt et badeværelse med bruser. Der er tre gode værelser i samme ende af huset som badeværelset, hvilket giver en praktisk og funktionel indretning. Der er desuden et ekstra værelse ved stuen, som kan bruges som kontor, gæsteværelse eller efter behov.
Stuen er dejligt lys og har et godt kig til haven. Der er en stor overdækning ud fra stuen, der giver mulighed for at nyde udendørslivet uanset vejret. Den lukkede have er yderst hyggelig og sikrer privatliv og ro. Grunden grænser op til et grønt bælte, der tilføjer ekstra skønhed og lukker haven godt af.
Sdr. Bjert har alt, hvad du har brug for i hverdagen med sine bekvemme indkøbsmuligheder, skole og det rige foreningsliv. Stenderup Halvøen, hvor Sdr. Bjert er beliggende, byder desuden på smukke strande, store skove til afslappende gåture og fremragende spisesteder som Bjert Kro, Løverodde og Skamlingsbanken.

Til huset får du også en stor garage/udhus, som giver ekstra plads til boligen. 

Denne villa er en drømmebolig med en fantastisk beliggenhed, moderne køkkenfaciliteter og masser af plads til hele familien.
1974
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
672 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.244 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,507 / 8.227 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Deigaard
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler og vurderingsspecialist RD

todei@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33