Englerup Gade 7, Englerup, 4060 Kirke Såby

108 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Englerup, Kirke Såby


Beliggende meget naturskønt og med et rigt dyreliv, i gåafstand til både skov og Isefjorden

Velkommen til Englerup Gade 7.
Englerup er en hyggelig, fredfyldt og inkluderende lille landsby med cirka 300 indbyggere. Den lille landsby er beliggende meget naturskønt og med et rigt dyreliv, i gåafstand til både skov og Isefjorden. Derudover er Englerup beliggende tæt på både Kirke Sonnerup og Hvalsø.
I dette charmerende område har vi nu fornøjelsen af at slå dørene op til denne hyggelige bolig. Boligen byder på 108 kvadratmeter hvor mulighederne står i kø og der er en masse potentiale for den rette køber.
Boligen byder på hele to varmepumper, hvor den primære varmekilde er en luft-til-vand varmepumpe, som er tilkoblet centralvarmeanlægget. Dette er installeret i 2021 og giver derfor den fremtidige ejer den mest optimale varme.
Ved ankomsten bliver du mødt af et funktionelt køkken, som grænser op til den rummelig stue, hvor familiens liv kan udfolde sig.
Stueplan byder også på et værelse, der kan bruges som gæsteværelse eller hjemmekontor, og her er mulighederne mange.
Op ad trappen til første sal finder du to værelser og derudover venter en stor repos, der kan bruges som legeområde eller en teenageafdeling. Reposen er ikke færdigbygget, så derfor har du som køber her muligheden for at sætte dit eget præg fra start.
Beliggende i det naturskønne Englerup, kan du nyde de smukke omgivelser, gåture i den nærliggende natur og samtidig have let adgang til alt, hvad du behøver.
Denne bolig er din chance for at skabe dit drømmehjem i Englerup Gade 7. Tag kontakt for en fremvisning og oplev mulighederne selv!

5Antal rum
1947Ombygget
760 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.660 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,681 / 6.914 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Erland
home Kr. Hyllinge

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

erland@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84